Hos bror

Grillning och dricka hos bror med folk ikväll!


Sol

Väntar på bussen :)


Finally!

Idag, äntligen, ringde jag det där samtalet som jag dragit mig för att ringa i typ ett halvår :P Jag försökte ju för ett tag sen men då kom jag inte fram. Men idag så, så nu har jag fått en tid om två veckor till läkare.. Nu kanske ni tycker att det inte är nån big deal att ringa VC och försöka få tid till en läkare. Men jo, för mig är det det, jag verkligen hatar att ringa!

Back in school

Halloj :)

Här rullar allt på i rasande tempo! Skolan började igen i måndags och ja, man känner sig lite lost i huvudet. Det är som om tiden innan lovet är helt borta, som att jag inte lärde mig nånting då, även om jag ju gjorde det.. Så i måndags var det skola då, var kul att träffa klassen igen och läraren vi hade :) sen hade vi grupparbete och efter de åkte jag iväg till barngympan :) där gick det jättebra :) sen efter barngympan for jag till McD och jobbade där 19-23.30. Lite jobbigt att jobba efter en redan lång dag men det gick bra :) droppade i säng vid halv 1.

Igår, tisdag, vaknade jag 8.34 av att de ringde från futurum och undrade om jag kunde vicka. Och de säger man ju inte nej till :p så 9.14 var jag framme på skolan. Fick vara so-lärare i år 4-6, spännande! Men det gick helt okej tycker jag :) de e ju lite svårt att komma in som vikarie när man inte vet rutiner och regler och sånt.. Men men :) efter jobbet då åkte jag till mamma och pappa för att hämta Lacey, fick även äta middag där :) var hemma runt 19.30, då var de dusch och tv!

Idag var det återigen dags för skola! Vi började 8.30 men dagen har gått fort. Så är påväg hem nu och ska bara handla på vägen hem :) nu ska jag sova lite på tåget :)


Ibland

Ibland tror man att man vill något så himla mycket. Men när man får det så känns det helt fel. Varför är det så?

Har en grubblerikväll :p


Instagram

Nu kan du följa mig på instagram :)
lacey_johanna


Fredag hemma

Halloj :)

Det är en TRÖTT Johanna som skriver nu, så ursäkta om det blir rörigare än vanligt ;) Vet inte varför jag är så himla trött? Har till och med powernapat TVÅ gånger idag, en halvtimme var! Det är inte riktigt okej, jag som inte skulle PNa alls idag!

Veckan på VFUn har gått fort, lite för fort. Innan VFUn var jag inte så himla sugen på att ha VFU, men åh vad bra jag haft det, en kul klass med härliga elever och bra lärare. Sen är alla så himla trevliga på denna skola, det är aldrig jobbigt eller så att åka dit. Men denna vecka gick för snabbt, så himla trist att vi inte har nån mer VFU alls den här terminen nu... Men i höst blir det 5 veckor på idrotten :D

Annars rullar allting på, jag hänger inte riktigt med, som vanligt. Det är så mycket som ska göras, och så lite tid! Dessutom jobbar jag nästan 70 timmar på McD denna månad och sen en del på Futurum. Så det finns saker att göra om man säger så. Hela tiden.

Kvällen idag spenderas hemma till Let´s Dance, jag känner mig inte riktigt hundra och längtar efter sängen..

Jag känner att sommaren och sommarlovet gärna får komma snart, börjar bli ganska slut. Trött och sliten. Behöver vila upp mig. Men, om 57 dagar åker vi till Spanien! 



Slut som artist

Hej på er!

Har varit kass uppdatering här, men det har sina förklaringar! I helgen som var jobbade jag natt, sen i måndags började VFUn och nu ligger allt fokus där. Det planeras lektioner, hålls lektioner, jag försöker lära mig massa saker, lära eleverna. Ja, allt dedär. Så när jag kommer hem är jag rätt slutkörd. Går dessutom upp 4.30 dessa mornar...

Har egentligen inte så mycket att skriva men tänkte att ni skulle få veta att jag lever :P


Jobba, jobba, joooobba!

Halloj!

Nu är det återigen jobbhelg och det med råge! Igår jobbade jag första på min gamla grundskola och hade hand om förskoleklassen :) Det var jättekul verkligen, en mysig klass men livliga barn ;) Men jag tycker ändå att det gick helt okej :) Det är ju rätt svårt när man inte känner barnen, inte vet vilka regler som gäller och så vidare :)

Var även kul att träffa flera av mina gamla lärare som jag hade där! Träffade en lärare som jag hade 1-3, en som jag hade 3-4, en som jag hade 5-9 och en som hade min lillebror i förskoleklass :) Det var himla kul att träffa de alla, det var så länge sen och jag tyckte så mycket om dem när jag var liten. Skolan var mitt andra hem, jag hade bra lärare och älskade skolan, alltid! Så igår kändes de lite som att "komma hem", man vet liksom lite, men ändå inte. Äsch de e svårt att förklara! Men iaf :P

Jag slutade 14 på skolan och då åkte jag hem och sov i soffan en stund, sen åkte jag till McD där jag började kl 17! Kvällen och natten gick bra, vi hade en person från huvudkontoret hos oss igår så det var spännande :) kl 01 slutade jag och åh så skönt det var att få lägga sig i sängen strax efter 02!

Idag blir det återigen jobb, börjar 21 ikväll och jobbar till 04. Ska även plugga idag och bege mig ner till bibblan och lämna in några böcker. Sen måste jag handla lite också :)



Ibland bara vet man

Ibland bara vet man. Vet bär det är rätt, fel eller kört tex. Och den här gången är jag ganska säker på det sistnämnda, att det är kört. Det gör mig ledsen, men det har varit påväg åt samma håll rätt länge.


Ute på promenad på eftermiddagen

Lilla loppan på promenad! Hon är så pigg nu för tiden, helt underbart! Och hon mår så himla bra, min lilla älskling!


Rubrik var det ja

Tjohej!

Idag efter besiktningen skulle ju jag vara duktig och plugga, men nja, de gick sådär va.. somnade i soffan till halv 11! Då satte jag igång med mitt förkunskapstest som jag ska gr under VFUn nästa vecka för att ta reda på vad eleverna kan inom området vi ska jobba med. Sen behöver jag också planera mina lektioner för nästa vecka, men det är riktigt svårt att göra det då jag själv inte har så himla mycket kunskap inom området och sen vet jag ju inte vad eleverna kan. Jag är lite opepp på den här VFUn, känner mig inte alls förberedd, känns som att jag inte kan nånting.

Imorgon ska jag eventuellt få vicka på Futurum, hon som är ansvarig för det skulle ringa upp. Shit vad nervöst, om det blir blir det i år 4-6, spännande! Men om de blir kommer jag knappast kunna sova inatt haha :)

Nu borde jag gå ut med Lacey, men vädret är urtrist och loppan verkar inte alls sugen på att gå ut.. Men vi får väl ge oss ut om en stund...

Bjuder på en gammal bild :)


Bilbesiktning

God morgon :)

Här hade vi en tidig morgon, gick upp halv 5 och gjorde mig i ordning inför besiktning i Vinsta kl 7. Min snälla pappa följde med :)

När vi väntade på att få komma in kändes de som att jag var påväg till min egen avrättning. Liksom om man klankar ner på min bil så klankar man ner på mig :p men prick 7 fick vi komma in och de va en ung kille som kollade min bil. Han verkade stroppig och jag kände på mig att han skulle leta fel... Men tack och lov gick det skitbra :D kycklingen gick igenom med bara en bra att veta-punkt, att sidobalken på vänster sida är rostig och behöver bytas. Men de fixar brorsan ;) sen vet vi även att bromsarna fram måste bytas :) men så skönt att de e över, ett helt år kvar till nästa gång :D


Chaufför

Trotts att jag var chaufför och alltså spiknykter igår så har jag riktigt ont i huvudet idag.. Det är inte riktigt okej. Vi var på pulse igår i Enköping, och jag hade iaf riktigt kul :) Man kan dansa nykter, framförallt när resten av sällskapet är långt ifrån nyktra ;)

Idag vaknade jag 10, lade mig 4 inatt... Så nu har jag duschat och fixat mig, ska strax gå på promenad med V :) Därefter blir det hem till mamma och pappa för lite påskmat! :)


Påskafton

Hej :)
Påskafton idag då, och jag ska inte fira nåt speciellt. Jag är ledig idag, träffade släkt igår. Riktigt trevligt var det :)

Idag blir det ingenting, titta på lets dance och ha de skönt i soffan :) imorgon blir det att äta hos mamma och pappa :)

Bara 70 dagar kvar idag :D <3


Färga håret

Tjohej :)
Här sitter jag mitt i natten med färg i håret, fullt normalt (?) :p jobbade till halv 1 och väl hemma var jag inte så trött... Men nu är jag..

Idag var jag på futurum och lämnade papprena, hon som jag skulle prata med var inte där så jag fick prata med rektorn. Vi pratade lite smått, jag berättade att jag gått där för 6 år sen och sen frågade hon vad jag gör idag, så jag berättade att ja pluggar till lärare och är klar nästa vår och då har 5 ämnen upp till år 6. Det tyckte hon lät toppen ;)

Nej nu ska jag skölja ur färgen och sen lägga mig :) puss!


Trött

Nu har jag äntligen rast, är supertrött och har riktigt ont i huvudet... Imorgon ska jag äntligen hämta hem min lilla skrutt!!


Underbar dag

God dagens på er!
Hoppas ni haft en bra morgon :) min morgon började med andra avenyn :) och eftersom Lacey inte är hemma så har ja typ bara setet här i soffan hela förmiddagen och tittat ut på den underbara solen! Kan man bli annat än glad när den skiner så underbart? :D

Om ett par timmar ska jag åka ner till futurum och lämna mina papper, sen åka till jobbet :) idag blir det jobb 14-23.30, långt pass men känns bra ändå :) brukar inte jobba så långa pass men de går nog bra ändå :)

Just nu längtar jag till sommaren, alla sommarplaner, allt kul som ska hända :) främst längtar ja till Spanien och underbara Peniscola! Sen händer massa kul innan sommaren också :D nu ska jag kika på hem till gården (jag vet att det är ett pensionärsprogram men är helt fast) och sen är det nästan dags att åka :)


Godkänd

Yes! Godkänd på naturvetenskapskursen, klart över godkänd till och med ;D fan vad jag är bra! Tänk, nästa vår tar jag examen, då är jag färdig lärare, hur underbart är inte det?? Åh jag både längtar och längtar inte, plugga på universitetet är det bästa jag gjort, helt underbar kul! Men samtidigt, jag vill jobba, få en bättre ekonomi, utvecklas till en bra lärare, göra bra intryck på mina elever och få dem att må bra, få ett bra självförtroende! Det är så mycket jag vill kära ni, åh jag spricker av lycka!


Dansa

Hade velat ha typ 20 utropstecken i rubriken men har hört att man som bloggare inte får ha symboler i rubrikerna, så ja får väl följa regeln ;) Imorgon är det dags för Zumba på morgonen, hur underbart blir inte de liksom? :D längtar!!!


Stolt

God kväll på er fina!

Hoppas ni haft en underbar dag! Min dag började med andra avenyn, lite mer andra avenyn och ännu mer andra avenyn! Jag och Lacey var inte alls sugna på att hitta på nåt, orken och lusten fanns liksom inte där. Vid 14.40 åkte jag mot Bromma och barngympan, eftersom A-L var sjuk skulle jag ha barnen själv idag, något som jag var lite nervös för haha :) Men det gick verkligen så himla bra, barnen hade kul, de var glada och de lärde sig saker, helt fantastiskt! Känner mig faktiskt ganska stolt över mig själv, det är inte lätt att rodda runt 15 st 4-5 åringar utan någon annans hjälp :P

Efter gympan åkte jag hem till A-L och lämnade nycklarna, vi pratade även om lite allt möjligt. Hon är verkligen en underbar person att prata med, hon ger mig perspektiv på saker och ting och har stor erfarenhet. Men sen är hon ju också 58 år, så lite borde hon väl kunna? ;)

När jag pratat klart med A-L åkte jag hemåt, hämtade Ester hos mor och far på vägen. Lilla skruttan har troligen sträckt sig, så hon skriker så fort hon ska göra andra rörelser än gå <3 Så här blir det nu total vila! Ester är ganska speciell och har alltid varit. Men det senaste typ halvåret har vi upptäckt att hon hör dåligt, faktiskt ganske riktigt dåligt. Om hon är 1m ifrån mig hör hon mig om jag höjer rösten. Detta innebär att jag försöker köra teckenspråk med henne. Det funkar på tex gå och lägg dig, ligg, sitt och varsegod vid maten. Men som att få henne att sluta skälla är lönlöst :P

Nej, nu ska jag nöta lite mer andra avenyn och sen sova, imorgon har dagen nya planer att erbjuda!


Barngympa själv

God morgon!

Jag är typ jättetrött idag, ve tinte varför.. Somnade ändå halv 11 igår kväll. Men iof blev jag väckt av Anna-Lena som ringde, hon är sjuk så hon frågade om jag kunde ta barngympan själv idag. Och det är ju inga problem, barnen är inte direkt "jobbiga" barn om man säger så :) Äventuellt kommer A-Ls dotter ner och hjälper till, men oavsett vilket så går det nog bra. Det svåra är bara att komma på vad man ska göra. När man har idrott i skolan är det lättare, då har man förmågor, centrala innehåll och kunskapskrav som man ska rikta sig mot. Nu är det mer fritt, och fritt behöver inte betyda att det är lättare :P

Så blir till att softa hemma, sen åka ner till banken en sväng och sen till Futurum och lämna mitt schema :)


Kvällen

Hej på er!

Hoppas ni haft en bra söndag, det har jag haftt :) Jobbade ju idag och det gick bra, iaf enligt mig :) Det är rätt kul när man jobbar mycket för de känns som att man blir bättre då haha :) Jag ska ju jobba en del veckan som kommer nu :) Imorgon ska jag kanske även jobba som vikarie på fritids på Futurum :) Lite nervöst om det blir så men blir säkert kul :)

Nu ska jag kolla på kontoret, är inte ett jättestort fan av det men men :P Sen ska jag vänta på att V loggar in hihi :)

puss på er!


Sunday sunday

Jahapp, idag är det söndag, en helt vanlig söndag och de vankas jobb i eftermiddag. Kl 14 närmare bestämt, till 19. Innan dess ska jag äta klart frukosten, göra mig iordning och gå ut med Lacey. Jag känner mig lat idag, har lust att bara ligga på soffan idag.. Meeen plikten kallar, hela dagen!




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu