Julfint på bloggen

Okej, julfint är kanske att ta i, för så vidare fint tycker ja inte att det blev :p men de får vara, orkar inte utmana tålamodet igen :p

Här är det vfu och plugg mest hela dagarna. Skriver, undervisar, planerar och läser. Typ så. Försöker även ta mig till gymmet varannan dag och hålla igång kroppen :) känns som att det behövs nu inför jul :p jag har tendens att äta som en liten gris på julen ;)

På fredag kommer Madde och Mickis hit på lite tjejmiddag och mys, ska bli trevlans! Håller på och försöker hålla mina naglar långa, än så länge går det bra (peppar peppar tvi tvi ta i trä). En elev idag trodde jag hade lösnaglar, då blev man lite stolt ;) fånigt egentligen :p bjuder på några bilder från de senaste dagarna :)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3188483/images/2012/pic_50b67bc9e087c31afc115bac.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3188483/images/2012/pic_50b67bcde087c31afe9876ab.jpg" class="image">


Om en vecka

Galet vad jag längtar till nästa lördag!! Då är det min lediga helg, till en början :D men sen ska ja julpynta här hemma :D gardinerna ska bytas, dukar och krukor bytas, pyntet och ljusstakarna ska fram och jag ska baka :D kommer bli en skön helg!


Träning i mitt ❤

Idag var jag på praktiken som vanligt :) sen hem och tog ut Lacey och tog emot Ester :) sen skulle mamma till centrum så hon släppte av mig där, gymmet ligger i centrum. Sen böt jag om lite och klev på löpbandet. Och jag förstår inte var all energi kom ifrån!! Jag var helt själv där, hade härlig musik på och sjöng med när jag sprang. Ett leende på läpparna hela tiden. 30 min ordentlig löpning. Galet underbart!

Sen körde jag igenom hela kroppen med olika maskiner och övningar. Eftersom jag just nu oftast bara tränar 2 dagar i veckan så brukar jag köra hela kroppen :) bästa träningen på länge, energin bara flödade!




Babbel

Halloj :)
Var länge sen (som vanligt). Har fullt upp med skola och vfu nu, samt de arbeten som ska skrivas under vfun. Men det ser lite ljust ut just nu :) jag lever på hoppet om att jag kaaanske kan få ett riktigt jullov i år! Bara vara ledig och umgås med nära och kära ❤ men vägen till det där sköna lovet är ganska lång, mycket ska göras.

Annars snurrar livet på. Har inte tid för något annat än skola just nu.. Och träning :) som de ser ut nu tränar jag ca 2 dagar i veckan, skulle vilja träna en dag till men 2 är bättre än inga :) jag har ökat konditionspasset med 5 min, ligger nu på 25 min löpning. Sen har jag ändrat repetitionerna på maskinerna, började på 12, sen 14 och nu ligger jag på 16 :) sen har jag gjort om mitt träningsschema lite så jag får lite mer variation :) det roliga är att jag faktiskt ser skillnad på min kropp. Något som kallas muskler börjar långsamt att visa sig :p min små pinnarmar börjar ändra form :) så kul när man ser skillnad, men även KÄNNER skillnad. Jag känner mig starkare, lite smidigare, lite piggare och framförallt, lite mer nöjd med mig själv :) bjuder på en spännisbild ;)


Vissa gånger...

Vill man bara gråta, skrika, ha sönder något. Få ur sig allt som finns på insidan.


Musik

När jag gick i 9an, skulle vi hålla föredrag för klassen om något som vi brann för/intresserade oss för och så vidare. Jag höll mitt om Kina. Men min vän, höll sitt om musik.

Än idag kommer jag ihåg hur bra hennes föredrag var, hur tagen jag och resten av klassen blev. Hennes föredrag handlade om musik och vilken viktig del det har i hennes liv. Då, hade jag svårt att sätta mig in i den känslan, jag hade inte den relationen till musik.

Men idag vet jag bättre. Musik är min vardag, musik är allt! Jag har alltid musik på, lyssnar så in i bomben mycket. Men jag älskar det! Att hitta nya favoriter, underbara texter och melodier, sjunga med. Ja, ALLT! Idag kan jag ärligt säga att jag inte vet vad jag skulle göra utan musiken. Musiken finns alltid där, oavsett hur jag mår. Musiken är ett av mina sätt att orka när livet är tufft, ett sätt att må bra, ett sätt att uttrycka mig, ett sätt att.. ja bara vara jag!


Mycket att fundera på

Just nu har mycket att fundera på, förändra och förbättra, reducera. För att komma på rätsida med allt igen. Men det är svårt, galet svårt. Vissa saker kommer gå lätt, andra saker kommer vara svårare och vissa saker kommer ta lång tid, riktigt lång tid, flera år. Men det kommer vara värt det, riktigt värt det.

Igår träffade jag en vän i Enköping, vi fikade och pratade om livet. Hon är en sån som vet mycket om mig, väldigt mycket och jag kan alltid säga vad tycker och tänker och känner.

Har även bestämt mig för att besöka två personer som jag verkligen vill träffa, men inte träffat på flera år. Detta ska ske innan jul och ska bli sååå kul!!


...


Instagram

Följ mig på insta, daglig uppdatering :p


Eftermiddagsmys!


6,5 månad

Kan ni förstå det? Att om 6,5 månad är jag färdig lärare! Helt galet ju!


Du är älskad där du går

Mänskobarn, vet att du ibland kan känna vilsenhet
När du står på jorden i din litenhet
Och ovanför på himlen blundar stjärnorna

Mänskobarn, vägen kanske känns som en oändlighet
Som den bara leder bort i ovisshet
Men ljuset bor i natten och i skuggorna

Du är älskad där du går
Någon ser, någon tar, din hand
Någon följer dina spår
Leder dig hela vägen fram
Du är alltid älskad, där du går

Mänskobarn, när din natt är mörkast har den redan vänt
Följ din väg i ljuset som ditt hjärta tänt
Och ovanför på himlen lyser stjärnorna

För du är älskad där du går
Någon ser, någon tar, din hand
Någon följer dina spår
Leder dig hela vägen fram
Du är alltid älskad, där du går

Du är älskad där du går
Någon hör, någon rör, din själ
Det finns någon som förstår
Allt du gör, någon vill dig väl
Du är alltid älskad, där du går

Plugg

Dagen har bestått av plugg, såklart! Startade 8.00 imorse och körde järnet! Är inte riktigt klar än, men ska skriva nu till jag blir klar tänkte jag... Så kan man ta de lugnt å så imorgon :)

Annars har dagen inte bjudit på något speciellt.. Eller jo, jag var på gymmet också :) men annars har de inte hänt något kul :)


Ändrade planer

Igår skrev jag att jag skulle hoppa av no-kursen. Men så kommer inte fallet bli. Jag har istället pratat med läraren och kommer gå kvar, har fått lite reducerat.

Jag sökte läraren på skolan men hon var inte där. Hittade en annan lärare, Lasse, som jag pratade med, och han förstod nog hur allvarligt det var, jag typ grinade. Så han mejlade Sofie och skrev att hon skulle höra av sig till mig, vilket hon gjorde, så vi pratade på telefon. Så jag förklarade läget, att jag inte hinner, inte har tid, kraft, ork och energi och att jag ligger jättemycket efter. Men hon sa att antingen kan jag hoppa av helt, eller så kan hon ta bort inlämningsdatumen för mig. Vilket kändes jätteskönt, en stooor tyngd lyfte från mina axlar. Det är liksom inte uppgifterna som är jobbiga utan tidspressen. Så nu löser sig detta förhoppningsvis och det är jag så himla glad för!


Nytt i hemmet

Detta köpte jag på annons igår, grymt nöjd!! Så himla fint!!


Update

Hej :)
 
Har äntlige några minuter att sitta här! Är så galet mycket att göra nu förtiden, så det är helt sjukt! Har iaf nästan bestämt mig för en sak. Att hoppa av no-kursen. Jag hinner inte med den som jag vill, jag hinner inte läsa, inte skriva, ingenting... Jag sitter liksom på nätterna med den kursen och det är inte riktigt okej. Känns viktigare att lägga fokus på specialiseringen och de två stora arbetena som ska in i december.
 
Annars är det som vanligt, vaknar, går till skolan, kommer hem, lagar middag och går och sover.. Roligare än så är det inte just nu...

...


Ett par dagar sen

Nu var det ett par dagar sen igen.. Men det beror på att jag inte mått riktigt okej än..  Har fortfarande ganska ont i magen och lite hög temp emellanåt, vet inte vad det beror på.. Men några på mammas jobb tycker det låter som körtelbuk, vilket är ofarligt, så det är skönt :)
 
Helgen bestod av främst städning och plugg på lördagen, fick lämna in min hälsaexamination lite sent, tack för det! Sen städade jag som en tok, eftersom att jag igår skulle ha födelsedagsmiddag med familjen :) Alla kom och vi åt massa god mat och gott fika :) Fick massa fina presenter, bland annat två underbart fina uggle-lyktor, presentkort på IKEA och en en-dags relax, ska bli sååå skönt!!! Längtar redan nu!
 
Idag var det VFU, började 9 imorse, klev upp kl 7, förstå vilken lyx! Dagen på VFUn förflöt och det är kul att vara tillbaka! Dock var jag rätt trött och seg idag... Men hoppas att de ska vara bättre imorgon :)
 
Sen var det barngympan, gick jättebra idag. Dock hade vi två små olyckor, men det är sådant som händer när man har kul.
 
Det känns lite som att jag tappat greppet när jag varit sjuk. Har liksom kommit av mig helt vad det gäller skolan.. Men måste försöka ta mig tillbaka.. Men har varken tid, lust eller ork för det just nu.. Har bland annat en exa som ska in på söndag.. Som jag inte förstår någonting utav, vi har knappt fått några instruktioner på den.. Men ska sätta mig med den till helgen tror jag... Kommer inte ha ro under veckan.. Sen ska jag försöka få tag på min NO-lärare, Sofie, då jag inte riktigt hinner mer NOn just nu och absolut inte kommer ha en halvfärdig no-uppsats till nästa vecka...
 
Annars är planen att jag ska ta tag i gymmet igen! Planen är att gå dit tisdagar, fredag och söndagar. Får se om det funkar och så. Men vill man så går det.. Eller nåt :P

Isa❤


På akuten

Hej på er!

Här har de varit en intensiv dag, oj oj. När jag vaknade imorse vaknade jag med en grym smärta i magen, ganska centrerad runt naveln. De va så illa att jag inte kunde stå upprätt, ja kunde inte äta frukost. Gick ut med med Lacey men inte kändes de bättre. Så länge ja va stilla så funkade de, men så fort jag rörde mig gjorde de gruvligt ont..

Så ringde mamma som sa att ja skulle ringa 1177. Vilket jag gjorde, och de sa att de lät som blindtarmen och att de bara va å åka till akuten. Men att ja kunde avvakta lite hemma om de blev bättre.

Så mamma kom och vi åkte till akuten.. Där fick ja träffa läkare relativt snabbt, vi var där vid ca kl 10. Sen togs de prover som vi fick vänta 1h på. Sen bestämde de att göra en ct (röntgen) och då va de precis i lunchtid, så vi fick vänta och blev sen bortglömda.. Väl på röntgen fick jag en infart och jag fick kontrastvätska intravenöst. De var riktigt obehagligt, man blev varm från halsen och ner och det kändes som man kissade på sig. De kändes som jag skulle svimma! Riktigt obehagligt. Efter röntgen fick vi vänta 30 min på läkaren som då berättade att allt såg ut som de skulle. Men att ja skulle höra av mig om jag fick mer ont, började kräkas eller fick feber.. Så nu e jag hemma igen.. Ligger på soffan å slöar, är sjukt trött och seg.




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu