Dagen

Dagen började riktigt dåligt imorse, men väl i skolan blev det bättre, jag hade en riktigt bra skoldag och kom igång på sista lektionen.

Försökte ringa det där samtalet idag, samtalet som jag fasar för att ringa och som jag drar mig för att ringa. Men som jag vet att jag måste ringa... Men ja kom inte fram så det var jobbigt, nu när jag liksom tagit mod till mig...

Aja nu ska jag strax ner och jobba igen, jag är trött men det är inte såååå länge kvar tills jag får sova. Sov ju typ ingenting natten till idag...


Ingen bra dag

Rödgråten, sovit nada, svullen i hela ansiktet, ledsen och måendet på botten. Men snart dags att åka till skolan och ikväll/inatt blir det jobb. Åh vad livet är underbart (hoppas ni känner ironin)


Bio

Hej på er!

Hoppas ni mår finfint, för de gör jag! :)

Igår hade jag en riktig stressdag, for och flängde överallt kändes det som... Men vid 18 kom V och vi gjorde våfflor :D Varken han eller jag åt några i söndags så vi var ju tvungna att ta ikapp oss :P Vi kikade på film och sen tvingade jag honom att kolla på desperate housewives ;)

Idag har jag varit i V-by på morgonen! Träffade min handledare som jag ska ha när jag är där vecka 16, det blir nog kalasbra! Sen åkte jag hem och halv 12 träffade jag min fina vän Yvette i centrum :) Vi käkade god lunch och sen gick vi till Futurum :) Träffade två av våra gamla lärare och förundrades hur skolan har förändrats, men till det bättre vette tusan :P Vi skrev även upp oss som vikarier där och på lite olika förskolor :) Blir nog kalajs!

Nu har jag nyligen ätit middag och duschat och gjort mig iordning! Jag och V ska till Kista och gå på bio :) Det är jag som valt film så jag hoppas den är bra nu när jag fick fria händer :P


Iphone = död

Japp.. Min älskade iphone är död. Detta hände i fredags påväg hem från skolan. Jag skulle skynda till tuben, för att hinna med ett tåg tidigare. Så då lade jag mobilen i min kasse för att inte tappa den, då jag hade så dåliga fickor på jackan. I kassen låg en vattenflaska, den hade legat i kassen HELA dagen utan att läcka så inte tänkte jag på det. Sen när jag står på tuben känner jag att jag blir blöt på benet, helvete! Då hade ju korkan på nåt jäkla sätt gått upp och i vattnet där låg min älskade telefon :'( Den var stendöd.. Så hemma kom tårarna... Öppnade bara dörren, tog Lacey och åkte till mamma och pappa för å kolla om Linus hade nå tips. Vi blåste med hårtorken och sen fick den ligga varmt till lördag. Fortfarande död. Då lade jag den i en påse med ris till idag, fortfarande död. Så då tröttnade jag och lämnade in den på ifon i Vasastan. Så nu ska dem öppna den och kolla hur stor skada det är. Minst kommer de kosta 1200 men om de behöver byta tex bildskärm eller kamera eller nåt så kommer de öka rejält. FAN! Varför har jag så himla ofta otur med så mycket???

Så fredagen tillbringades hos mamma och pappa och lillebror <3 Sen på lördagen var jag hos dem igen :P Städade bilen, planterade blommor och fixade och donade, fick god lunch :) SEn jobbade jag natten mellan lördag och söndag. På söndagen när jag vaknat åkte jag hem till storebror Andreas och hjälpte till och flyttstäda :) Sen åkte vi vidare till Nathalie för att lämna alla grejjer och där bjöds det på mat, grillat med rotfrukter i ugn och potatisgratäng och sen massa glass :D Supergott var det verkligen :) Så helgen har varit bra ändå, men jag saknar min iphone!


Skåne

Jag vill verkligen åka till Skåne. Anledningen till det är att pappa är därifrån och alltså är jag också lite skåning. Vi har en del släkt där nere som jag aldrig träffat, jag har aldrig ens varit i Skåne... Jag tänker rätt ofta på att jag vill åka dit, men kan ju inte åka själv, iaf pappa måste åka med. De e ju han som vet vilka som finns där nere. Men han är så seg, har tjatat om att åka till Skåne i hur många år som helst. Skåne är ju faktiskt en del av mig på ett sätt. Och de människor som finns där som vi är släkt med. Vi är släkt men vi har aldrig träffats. Jag tycker de e trist som tusan.


Äntligen!

Äntligen äntligen äntligen har Laceys sår läkt och hon slipper tratten :D Hon får fortfarande bara gå korta promenader och inte hoppa upp eller ner, men ändå! Det känns så himla bra, mattes lilla skrutta! <3


Såret samma dag som vi kom hem!


Två veckor efter operationen och stygnen precis bortplockade!


Idag, 6 dagar efter att stygnen togs


Snö



Hur trist är det inte???


Middag

Här har det ätits middag! De här med mat är tusan inte min starkaste sida, då jag tycker att de e ganska trist att laga mat... Det är roligare om man är två eller fler.. Äta är just ett nödvändigt ont, jag har ingen lust men man måste ju liksom...

Idag ansträngde jag mig dock lite, gjorde lax i ugn och det är ju så himla gott :) Så jag kan ju, om jag anstränger mig :P



Efter middagen hade jag tänkt att baka en kladdis, men jag hade inget socker hemma så den planen rök.. får bli lite glass sen istället :)

Har även diskat upp allt i köket, och är inte känslan av ett rent kök underbar så säg!


Ny app

För ett par dagar sen laddade jag ner en ny app, en träningsapp! Jag är ju inte en person som riktigt gillar att vara på gymmet, jag tränar hellre hemma :) Denna nya app är tusan bra, den har många olika program beroende på vad man vill uppnå med sin träning och sen är gratis :) Så ladda ner den du också! Den heter Nike Training Club :)


Lördag, ingen vila, ingen ro

Hej hopp :)

Nu är jag uppe igen! Efter 4 timmars sömn känner jag mig som en ny människa! (eller inte). Jag var vaken från 6-6 igår och ja, 4 timmars sömn har knappast hjälpt, jag känner mig typ bakfull... Men natten på jobbet gick bra, lagom mycket att göra och jag tror att vi han göra allt vi skulle (?) :)

Idag är det 50-års firande i Kista, Maddes pappa fyller år, alltså mammas kusin :) Det ska bli kul faktiskt, även om jag är trött! Nu måste jag bara hitta nåt att ha på mig, det är lättare sagt än gjort tyvärr.. Det är nog dags att börja kika i garderoben, ja har ju bara 3,5 timme på mig att fixa allt!!! Hur ska jag hinna? :P


En fredagkväll

Jahapp, examinationerna är inne, wiho :D Känns helt okej faktiskt, är kanske inte tipp topp nöjd just nu, men men :P Tycker synd om min lärare som ska läsa den där snurriga skriften ;)

Hemma har jag städat, så skönt! Nu ska jag baa diska och sen är det fint här hemma. Det är så skönt eftersom jag ska jobba inatt och så :)


Hemtentans sista dag

Tjohej!

Idag ska hemtentan in, det känns faktiskt helt okej. Jag börjar närma mig klar, har en del småfix och trix kvar men borde absolut vara klar till eftermiddagen! Florre har även läst och gett kommentarer, är så glad att vi kan hjälpas åt och ge feedback på varandras arbeten :)

När pluggandet är klart ska jag sova en stund för inatt vankas det jobb! Så ska lämna Lacey hos mamma och pappa ikväll och sen lämnar mamma henne här imorgon bitti så hon är hemma när jag kommer hem :) Ska jobba 23-06, helt okej :) Tycker faktiskt de e helt okej att jobba natt, mer mysigt på nåt sätt :) Men blir det kaos på natten så blir det KAOS :) De sköna är att det är helgen före löning!

Annars händer inte så mycket :)

Ska storstäda idag också, mitt hem är KAOS! Så här ser bland annat mitt vardagsrum ut ;)


Kvällstankar

Ibland får man lite tankar precis innan man ska sova, ibland är det helt okej men ibland är det ganska jobbigt. Jag är expert på att tränga undan jobbiga saker vilket resulterar i att det såklart kommer tillbaka...

Igår hade vi sista lektionen på naturvetenskapen. Och det var för min del med blandade känslor. Det har varit en riktigt jobbig kurs, mycket att läsa, massa grupparbeten och så vidare. Men, klassen har varit super verkligen! Det har varit kul att gå till skolan för att träffa alla, vi har skrattat och skojat och skämtat och hjälpt varandra och jag har verkligen trivts jättebra! Sen har tre utav lärarna också varit hur bra som helst. Detta gör att ja känner mig lite ledsen för att det nu är slut. Jag har aldrig varit bra på avslut och kommer säkert inte bli det heller.

Men det känns liksom jobbigt och jag blir lite ledsen i ögat. För det har verkligen varit så bra!

På måndag är det ny kurs, nya lärare, nytt ämne, ny klass, ny litteratur. Det är så jobbigt tycker jag.. Man hade ju liksom börjat känna sig hemma i no-kursen och med lärarna och klassen och allt.. Och vips så är det bara slut. Av den anledningen gillar inte jag min utbildning riktigt... Men nu är det bara stå ut, det är mindre än 1,5 år kvar!!!!


Äntligen

Äntligen är det dags att ta bort Laceys stygn! Fan så skönt! Nu blir det väl tratt ett par dagar till tills såret är hlt läkt men sen så :D Hon sov även i min säng inatt, mysigt!


Självklart

... är studievägledaren sjuk idag, så inget möte, inga svar på frågorna, ingenting! Nu väntar jag på att hon ska bli frisk så jag kan få en ny tid...

Men å andra sidan borde jag hinna skriva en hel del på mitt arbete idag! :)


Varför

.. kan det aldrig få vara riktigt bra? Lacey mår bättre med såret och de där, men nu ikväll har hon fått akut ont i vänster framtass. Jag har ingen aning om varför. Hon vill inte stödja på den och piper så fort jag försöker titta. Men jag har klippt klorna, klippa pälsen och ska strax tvätta tassen för att kanske kunna se vad det är som gör ont. Hon verkar ha ont fram i tårna av nån anledning..

Just nu skulle jag vilja ha lite lov känner jag. Det har varit mycke och är fortfarande en del saker som händer nu och jag känner att jag är ganska trött. Man pluggar hårt, sover dåligt, äter inte som man borde, hinner inte tränna, inte träffa vänner. Man hinner typ ingenting och jag är lite less på det idag...

Imorgon har jag iaf möte med studievägledaren, ska bli väldigt intressant att prata med henne och höra vad jag har för möjligheter inför hösten. Jag vet ju vad jag vill men frågan är om det går?! Men det visar sig imorgon och ja, jag är ganska nervös. Inte bara ska jag träffa en, för mig, ny studievägledare, min framtid hänger också lite på det här mötet...

Kan jag inte bara få sommarlov nu???


Paus

Ibland vill man bara pausa livet lite, njuta av det som är just nu, just här. Men ibland vill man snabbspola, slippa det som är jobbigt och komma till det bra.


Barngympa

Dagen erbjöd skola, var helt okej, vi skulle tillverka mekanismer :) Gick bra, jag och Helena gjorde en sköldpadda/nyckelpiga ;)

Efter skolan påväg hem hände det en olycka vid tunnelbanan och jag blev rätt omskakad känner jag. Det var rätt otäckt faktiskt och det tog ett tag att förstå och smälta det som hände.

Väl hemma i Bålsta åkte jag till mamma och pappa och tog ut Ester. Sen bar det hem, ut med Lacey och fixa lite hemma och sen bar det av mot Bromma och barngympan! Jag var ju inte där förra veckan och shit vad man missar på att vara borta en gång!  En av tjejjerna hade tex lärt sig stå på händer förra veckan, och de missade jag! Usch vill inte missa mer! :P Det är verkligen sååå himla roligt med barngympan, se barnens leenden, höra deras tankar, funderingar, se dem utvecklas och lära sig saker, det är helt otroligt! Sen blir det ju inte sämre av att jag har bra kollegor där ;)

Mot skolan

Nu är jag påväg till skolan, vi ska ha teknik :) förra lektionen om bedömning var faktiskt jättebra! Idag kommer jag inte ihåg vad vi skulle göra...

Alltså, man bara måste ju älska vädret vi har idag :D helt underbart verkligen!!


Sunday

Söndag idag! Har träffat min lärare idag, fått hjälp med examinationen som jag inte alls förstod förut. Men tack vare henne fattar jag nu och känner mig till och med lite taggad på att skriva! Det känns som att jag har hyffsad koll just nu och det är skönt! Nu är jag mest stressad för om jag ska hinna klart eller inte.. Men jag borde göra det, även om det är en hel del kvar att skriva.

Men tänk att det liksom finns lärare som ställer upp på en söndag och hjälper till! Det är helt otroligt och jag har aldrig varit med om det! Men både hon och jag hade lite dåligt samvete, hon för att hon inte hann hjälpa mig i torsdags och jag för att jag var lite otrevlig i torsdags. Men var stressad och ledsen.. Vi pratade lite om det och så och hon förstod mig vilket var skönt! Nu är det dags för en halvtimmes skrivande innan filmkväll!


Mello

Plugget har typ gått skitbra! Eller inte... Har inte kommit nånstans känns det som, har massa kvar... För många frågor också, utan några svar.. Hatar när de e så. Förhoppningsvis får jag hjälp imorgon!

Nu blir de lite mer plugg och sen kl 20 blir det mellon! Har inte sett en enda deltävling men finalen känns det som att man borde se iaf :)


Plugglördag

Halloj!

Här hemma är allt bra och funkar bra! Lacey har just avslutat sina mediciner och har första dagen utan dem idag! Såret ser bra ut, det har blivit en skorpa och det verkar läka bra! Hon har inte kissat inne på 3 nätter i rad, underbart! Hon är även piggare för var dag och gör allt som hon inte får göra ;) Hon är även världens matvrak så man får ha koll på att alla skåp och lådor verkligen är stängda ordentligt!

Fredagen tillbringades i skolan och på kvällen kom brorsan och N hit och lämnade Roxy :) Mysigt att ha den lilla snurran här hihi :) Hon är så go den hunden! Sen kom V hit och spelade monopol.. Jag torskade såklart.. Som alltid på monopol! Sen efter 8 kom brorsan och N och hämtade Rockan och vi pratade ett tag och så :) Riktigt trevligt, första gången jag träffade N :)

Jag och V fortsatte spela spel, nästa blev geni! Första omgången vann han, andra omgången van jag.. På honom lät de som att han lät mig vinna men nej, så va det inte ;) Sen blev det film och vi somnade på soffan :P

Idag är det lördag! Plugglördag... Jag ska försöka skriva på min examination som jag inte riktigt förstår.. Väntar också på mejl från min lärare om hon kan hjälpa mig imorgon, vore verkligen toppen! Den läraren är bara för snäll, vilka lärare tycker de e okej att hjälpa studenter/elever en söndag? :)

Nej nu är det dags att använda hjärncellen!

Lite uppgiven

Ibland blir man lite less... Ni vet känslan när det känns som att det aldrig får vara riktigt bra, att nåt måste krångla, bara för att? Lite så känns de just nu...

Jag sitter och försöker skriva på min exa, det går inge vidare för jag förstår inte riktigt vad det är som lärarna vill ha fram. Vi ska göra en lektionsplanering och det är ju egentligen inte så svårt.. Men mallen och betygskriterierna hänger inte ihop och jag fattar inte riktigt. Det är så rätt ofta för mig, är nog lite trögare än alla andra :P Nej men jag känner mig rätt uppgiven och ledsen för att jag inte fattar, känns som att alla andra gör det.. Hatar att känna mig korkad. Men jag skulle faktiskt be läraren om hjälp idag, dock hade inte hon tid för hon skulle ha en lektion till tätt efter våran. Och jag hade ingen chans att fråga henne på lektionen för alla hade frågor. Men pratade lite med henne, hon skulle försöka hitta en tid när hon kan hjälpa mig, för just nu går det inte alls. Det är så många frågetecken. Jag var nog kanske lite otrevlig, och lite ledsen, hon svarade liksom på allas frågor utom på mina för då hade hon inte tid.. De känns lite drygt. Men förhoppningsvis kan jag träffa henne nästa vecka och prata igenom och räta ut alla frågetecken. Men då förlorar jag också helgen i skrivtid. Fan vad jag ogillar det här. Hur svårt är det att förklara så folk fattar??? Svårt, men grejen är att de kan ju förklara muntligt, varför kan de inte bara skriva som de säger då?

Nej, just nu är jag lite depp. Känner mig korkad och har ingen lust med något!


Arg, ledsen och besviken

Ja, lite så känner jag just nu, egentligen är det inte så allvarligt men jag är ändå upprörd...

Det hela handlar om en examination som vi ska lämna in nästa fredag innan 24.00. Jag och flera i klassen tänkte att vi då skulle fråga om vi får lämna in den två dagar senare, alltså på sändagen eftersom lärarna ändå inte börjar rätta våra examina förrens på måndag morgon. I alla andra kurser vi gått har detta inte varit något problem. Så jag och Helena mejlade kursansvarige. Helena fick ett mejl med ett nej. Jag fick inget svar, utan det lades ut ett långt mejl på mondo (lärplattform på SU) om varför de inte ändrar datumet och bla bla bla. Lärarna menar på att det inte blir rättvist om man byter datum och menade på att vi behöver vår lediga helg.

Fine om vi frågat på torsdagen och exan skulle in dagen efter, men nu är det faktiskt 1,5 vecka och det är inte många i min klass som börjat med uppgiften. Många är stressade och fattar inte. Till saken hör att vi fick den stora genomgången på hur vi ska skriva IGÅR! Så vi har alltså inte så himla mycket tid på oss!

Jag tycker faktiskt att det är rätt taskigt, de känns som att de håller på datumet bara av ren jävla princip! För att de "alltid" gjort så! Men hallå, häng med i utvecklingen!

På utbildningen pratas det en jäkla massa att man ska ta hänsyn till eleverna och deras förutsättningar och att man ska vara flexibel. Men vart finns den förståelsen och den flexibiliteten???? Blir så jävla less. De säger att de är på vår sida, ja men visa de då!


Lite update

Här rullar dagarna på! Lacey mår mycket bättre (peppar peppar ta i trä) och såret läker bättre. Det har ju varit lite vätskigt men idag verkar det som att de har upphört, underbart!

Natten gick också bättre än väntat, hon sov i sin korg på golvet utan vidare protester och kissade bara inne 1 gång inatt. De kan vara så med tikar att de bli inkontinenta efter en sån här operation. Loppan kissade däremot inte inne under dagen, så hon höll sig 3 respektive 4 timmar, superskönt! Längtar till hennes sår har läkt så jag kan bada henne och ha henne i knäet som vanligt och göra allt som vi gjort förr! I början på april får hon även börja motioneras lite mer, nu är det ju bara korta kissrundor runt huset typ..


Min lilla trattis! <3


Bra natt

Här var kvällen och natten lugn. Vi lade oss strax före 22, Lacey somnade som en stock men jag kollade på film. Har flyttat ner min madrass och sover på golvet. Lacey får inte hoppa upp och ner på en månad nu så det blir till att sova på golvet mars ut! Jobbigt men helt klart värt!

På morgonen nu tycker jag att Lacey varit piggare! Hon har fått sina mediciner och även ätit frukost, frukosten åt hon utan att jag behövde mata henne och hon till och med tjatade lite om frukost :)

Däremot blev jag orolig när vi var ute på morgonen. Hon kunde inte bajsa, hon försökte men det gick liksom inte. Tror hon har ganska ont av såret. Men nyss när vi var ute, en timme senare så gick det bättre, tack och lov :)


Äntligen hemma

Nu är mitt hjärta äntligen hemma hos mig <3 Vilka jobbiga dagar det varit, har vandrat runt som i en bubbla, hopp och förtvivlan om vartannat. Skratt och tårar.

Det började i onsdags morse när jag upptäckte att Lacey hade gulgröna flytningar. Blev orolig och ringde mamma. Mamma sa att ja skulle ta tempen och sen ringa veterinären här i Bålsta. Sagt och gjort, Lacey hade 39,2 i temp, alltså lite för högt. Jag ringde ner till vet och de sa att de låter som livmoderinflammation, det är bara att åka till djursjukhus direkt. Så jag ringer tillbaka till mamma och berättar att vi måste åka in med Lacey och därefter ringer jag Ultuna och förvarnar om att vi är påväg. Sköterskan som jag pratade med där lät hoppfull eftersom Lacey inte hade så mycket feber och verkade oberörd i övrigt. Så mamma kom och hämtade mig och jag grät hela vägen till Uppsala. En livmoderinflammation är livshotande och jag visste ju dessutom om att Lacey har blåsljud på hjärtat.

Vid 11.50 var vi framme på Ultuna och anmälde oss i kassan. Kl 12.20 kom två elever ut och kikade lite på Lacey och jag fick berätta hur hon mådde och om hennes hjärta som hon har ett blåsljud på. Sen kl 13.45 fick vi komma in på ett rum och en sköterska tog tempen igen, den låg nu på 38,6. Hundar ska ha mellan 38,5 och 39 har jag läst. Så ingen feber alltså. Sen kom veterinären och hon lyssnade på Laceys hjärta och frågade massa saker. Hon ville även att vi skulle göra ultraljud på livmodern och sen på hjärtat. Hon sa att Lacey hade ett klart blåsljud och hon var osäker på om de skulle våga söva henne med risk för att hjärtat inte skulle orka. Veterinären var kall och hade 0 empati, mina tårar bara forsade. 

Vid 14.20 gjorde vi ultraljud. Först kollade de på livmodern och äggstockarna och såg då att det var inflammerat och även att det möjligen kunnat gå över till en bukhinneinflammation också. Detta ultraljud toh ca 10 min och Lacey fick ligga på en mjuk madrass. Sen var det dags att göra ultraljud på hjärtat och då fick hon ligga på ett hårt bord med ett hål i, för de gjorde ultraljudet underifrån. Det var jätteobekvämt för lillan så hon hade lite svårt att ligga still. Det här tog också nästan en halvtimme. De var två stycken som gjorde UL, en höll på att utbilda sig på just hjärt-UL. Den andra var engelska och de småpratade hela tiden, lite sådär över huvudet. Jag var jätteorolig och grät som en tok. Tårarna bara rann. Den som pratade svenska frågade om jag var orolig...

Efter ULet fick vi sitta ner i väntrummet ett tag och sen träffa den empatilösa veterinären igen. Hon berättade då att Laceys hjärta hade ett blåsljud av mellansvår art men att cirkulationen i stort sett var opåverkad. Hon berättade också om komplikationer som kan bli och att Lacey kanske inte skulle klara operationen. Hon sa även att de var ganska akut och att Lacey skulle opereras under kvällen. Så kom en elev in och vi blev inskrivna, sen kom en elev till in med ett koppel och halsband så vi bytte Laceys. Sen fick jag säga adjö till mitt hjärta och en av eleverna tog med Lacey bort. Lacey ville inte alls gå med henne och tittade tydligen efter mig, men jag vågade inte vända mig om. Men mamma berättade att eleven sen lyfte upp Lacey och bar henne i sin famn. Den eleven var det enda bra med hela besöket. Hon fullkomligen älskade Lacey och hon visade stor empati. Hon var verkligen toppen. Men jag fick åka hem med bara ett koppel i min hand.

Jag valde att bo hos mamma och pappa, ville inte vara ensam. Så väl hemma hos mor och far blev det en lååång väntan på telefonsamtalet. Samtalet där det skulle avslöjas hur det gått, om hon skulle klarat sig eller inte. Vid 21.30 hade jag fortfarande inte hört något så jag ringde in till Ultuna och fick prata med en jättetrevlig sköterska. Hon hade full koll och berättade att Lacey inte blivit opererad än för att det kommit in så många andra mer akuta. Men operationen skulle börja inom 30 min. Så jag bad att de skulle ringa efter, men inte för tidigt, inte förens Lacey börjat vakna till mer ordentligt.

Vid 00.50 ringde veterinären som opererat. Hon berättade att Lacey vaknat ur narkosen men var trött och sov. Operationen hade gått bra men det hade tillstött en komplikation då inflammationen satt längre ner än väntat och hon hade blött en del. Det som var bra var att det inte var någon risk för bukhinneinflammation, buken såg fin ut! Veterinären berättade även att vi nu var uppe i 27 000. Sen sa hon att de skulle ringa under dagen på torsdagen men om jag inte hört något skulle jag själv ringa på telefontiden.

Vid 13 ringde en veterinär och berättade att Lacey mådde som förväntat. Hon var väldigt trött men mådde bra. Så skönt att höra! Hon berättade även att räkningen låg på 19 000 och inte 27 000.

Dagen gick och vid 21 ringde jag till dem för att kolla hur Lacey mådde inför natten. Hon mådde bra, fortfarande väldigt trött men hade ätit, druckit och kissat. Lättnad! Han sa även att de skulle höra av sig under fredagen (idag) och att Lacey troligen skulle få komma hem på fredagen.

Idag ringde de vid 13 ungefär och berättade att Lacey får komma hem! Hon var fortfarande trött och behöver vila men veterinären tyckte att hon kunde göra det hemma. Så jag, mamma och Linus begav oss till Uppsala. Väl på Ultuna fick jag betala och sen fick vi hämta recept och sen Lacey. Och det var en TRÖTT och LÅG liten vovve som kom. Har aldrig sett henne så, huvudet hängde nästan i backen och hon orkade knappt vifta på svansen. Men det syntes i hennes blick att hon var glad, förvirrad men glad!

Vägen hem gick bra och nu hemma går det också bra. Hon har ätit en halv Dentastix och nyss middag. Men hon är inte alls intresserad av att äta så jag får mata henne. Hon sover hela tiden och är verkligen trött. Hon känns även en aning deprimerad. Det är rätt läskigt och ganska jobbigt. Jag är fortfarande orolig för att något ska hända. Som att såret ska bli inflammerat eller något. Men vi ska kämpa på här hemma, mat morgon och kväll, två olika mediciner, en som ska ges två gånger om dagen och en som ska ges tre gånger om dagen, korta promenader. Vila. Tratt.

Det är jobbigt men det ska gå! Om 10-12 dagar kan stygnen tas bort, längtar!!!


Lacey

Det har varit lite tyst här. Lacey opererades akut inatt för livmoderinflammation. Nu mår hon bra men är trött, hoppas på hemgång imorgon!!! Återkommer när jag sitter vid datan och har tid.




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu