Ljusare i håret!

 
 

9. Mina inspirationskällor

Oj, jag har nog inga direkta inspirationskällor.. Men jag börjar få, har hittat Lofsans blogg, hon är mamma till två barn, tränar massor, är lärare och så vidare. Hon skriver om mycket tips osv i sin blogg, och den blir jag lite inspirerad av.
 
Men sen peppar min kompis Ullis mig, vilket jag är väldigt glad för <3 Vi peppar liksom varandra :) Annars är jag rätt bra på å peppa mig själv också, har dessutom börjat se resultat med träningen! Bland annat så har jag, sen jag började träna, ökat med 16kg på leg extensions, från 16kg till 32kg!
 

Linköping 16-17 feb

Lördagen den 16 februari åkte jag till Linköping, till min fina vän Ulrika! Jag valde att åka buss ner, det var smidigt och jag kunde sova hela vägen ner :) väl framme mötte Ullis upp mig och vi gick och käkade och sen på systemet :) sen bar det hemåt mot hennes lägenhet. Den var verkligen jättefin, och mysig!!! Jag packade upp lite, min ryggsäck hade blivit blöt på bussen, men jag visste inte av vad? Men när jag packade upp luktade allt sprit!!! Nån måste haft en spritflaska i sin väska i lastutrymmet på bussen som gått sönder... Lite irriterande! Men men, vi skrattade rätt gott åt de :p

Mot kvällen gjorde vi middag och sen förfestade vi och gjorde oss klara för utgång på NH i linkan. Väl där hade vi båda studentrabatt, Nice! Vi köpte en drink och satte oss vid ett bord, och efter en stund såg vi en kille som satt helt själv, så Ullis vinkade till honom att komma å sätta sig vid oss :) kvällen fortskred och vi pratade massor med Pontus och sedan lite kompisar till honom, sen blev det dans och när de stängde gjorde Pontus oss följe hem ocj stannade ett tag :) efter en dryg timme var både jag och Ullis helt slut, så Pontus for hem och vi slocknade på två röda :p

Söndagen tillbringades i soffa och säng, vi segade hela dagen!! Så skönt! Strax före 15 typ bestämdes att Pontus skulle komma över så vi gjorde oss lite iordning och när Pontus kommit blev det mat! Sen var det typ dags att gå mot min buss, de blev dock lite stressigt på slutet men vi hann :) kramade hejdå och sen var jag påväg hem.

Jag hade två helt underbara dagar i linkan, så glad över att äntligen få träffa Ullis igen! ❤ Vi hade riktigt bra dagar och jag längtade tillbaka redan när jag klivit på bussen hem.

 
 
 

Didaktik 2, avancerad nivå

Tjohej, länge sen nu. Mycket har hänt. Bland annat så började jag en ny kurs i torsdags, didaktik 2 på avancerad nivå. Det känns faktiskt himla bra! Läraren verkar grymt bra, kursen intressant och strukturerad, så det kan ju bara bli bra :) jag är faktiskt lite pepp på denna kurs och det känns bra, det är ju min näst sista i utbildningen :D

Annars är det mest skola och jobb som fyller dagarna, en hel del mindfulnessträning också :)

Igår var jag barnvakt till lillfian och idag ska jag hem till storebror och hjälpa till att fälla träd :) blir mysigt!


Att vara ärlig

Ibland önskar jag att jag bara kunde skriva ut här precis hur allting är, om alt.. Att slippa hålla fasaden uppe och faktiskt visa hur det är med allting. Det finns många som inte vet, sen finns det många som jag inte vill ska veta. Just de som det handlar om. En dag hoppas jag att jag kommer våga spräcka fasaden, berätta om hur allt är med allt utan att tänka på alla andra. Sätta mig själv i främsta rummet för en gångs skull. Men det blir inte idag.


8. Favoritmat

Denna är också svår, då jag har flera olika favoriträtter :) Älskar till exempel makaroner med smör, ketchup och salt ;) Men på det stora hela så är det nog tacos som står överst på listan. Gott, enkelt, snabbt och helt okej nyttigt beroende på vad man har i/på :) Sen gillar jag även pastasallad, grekisk sallas osv.. Alla olika typer av sallad typ :P
 
Bjuder på en bild från innan idag, när jag tog ur knuten i håret :P

7. Favoritövning

Oj, denna är lite klurig, det beror ofta helt och hållet på humöret :P Men, jag gillar benpress, för det liksom känns så bra och är kul :) Sen gillar jag även löpträning i backe, när man verkligen känner hur energin suger sig ur benen :P
 
 
 

Mindfulnesskurs gång 1

Igår var det dags för första kurstillfället av mindfulnesskursen som jag börjat. Det var väldigt intressant :) Galet nervös var jag innan, men lugnade snabbt ner mig när jag mötte personen som jag känner :) Vi fick börja med att lära oss om mindfulnessens historia, sen om varför det är bra med mindfulness och varför man använder det och vad det gör med kroppen. Därefter fick vi göra en övning, 20 min lång, som är jättebra. Jag var väldigt nära att somna, hade jag haft en filt runt mig hade jag gjort de ;) Sen pratade vi lite om hur övningen gick och hur det kändes osv. Sen fick vi hemläxa och första kurstillfället var slut. Men det här kommer bli bra, galet bra :)

Dagarna rullar

 
Ja, typ så är det, dagarna rullar och jag följer med :) Har vikat några dagar på skolan och har även varit i min skola lite.. Har pluggat lite osv.
 
Idag har jag varit i Jakan och spelat badminton med Madde :) Riktigt kul och jag var inte sååå dålig som jag trodde :) Sen käkade vi lunch i Jakans centrum, mysigt :)
 
Här hemma skottades det sedan, både min uppfart och hyresvärdarnas :) Sen har jag tvättat en del, diskat osv. Bara plugget som är kvar för dagen, men det blir efter lyxfällan :) Har även bokat buss till linkan nästa helg, till bästa Ullis :D
 
Juste, i tisdags passade jag lilla E första gången, en liten tös på precis 1 år. Galet söt liten tjej med massa bus. Vi röjde runt 2,5 timme och åt middag osv, riktigt kul :) Perfekt när man kan låna andras barn :P
 
Imorgon blir det IKEA med Nettan och Boden :D
 
 
 
 

6. Mål med träningen

Jag har nog inga speciella mål egentligen, mer än att jag vill hålla igång kroppen.. Eller jo, jag vill få bättre kondition och mer muskler :D Vill känna mig stark fysiskt och att min kropp mår bra. Sen har jag ett väldigt långsiktigt mål och det är att klara av gångbandstestet för brandmän.. Men det är lååååångt kvar! :)

5. Favoritmuskel

Börjar med lite om gårdagen :) Var på min vfu-skola och vikade igår, var helt underbart roligt!!! Vi hade fokus på styrka och kondition och att då prata om hjärtat. Alla lektioner gick jättebra, framförallt nummer 2, med en helt underbart gullig klass. Det är dagar som denna som jag är sååå himla nöjd med mitt yrkesval och bara längtar tills jag får komma ut och jobba!
 
Väl efter jobbet på skolan for jag hem, sov ett tag för att sen dra vidare mot McD där jag jobbade 17-22. Var ganska kaosigt under kvällen men bästa teamet jobbade bra! Väl hemma sen somnade jag strax innan 00..
 
Idag var jag uppe med tuppen, eller inte riktigt ;) Vaknade halv 8 och gick upp halv 9. Var på gymmet 9.45. Idag var det fokus arm, gick galet bra :) Gillar inte riktigt att träna armarna, tycker det är rätt trist..
 
Nu till rubriken. Jag har faktiskt ingen favoritmuskel.. Men jag gillar mest att träna benen och sätesmuskulaturen. Det känns som att det ger mest på nåt sätt :)
 



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu