4. I min träningsväska

Ja, i den är det inte mycket. Jag brukar alltid vara ombytt när jag kommer dit och duschar i princip alltid hemma. Men i väskan finns alltid:
 
- Träningsskor
- Lås
- Knäskydd
- Vattenflaska
- Proteinshake
- Strumpor
- Headset (finns ej på bilden ;))
 

Lite välbehövlig shopping

Då mina jeans gick sönder i måndags så var det dags för nya idag :) köpte likadana faktiskt då jag har varit otroligt nöjd med och fäst i mina som nu är trasiga :) blev även ett par mörkblå mjukisar! Galet sköna!


3. Ett fint idrottsminne

Oj, vad svårt.. Jag har många fina idrottsminnen.. Främst från skolan, all dans vi haft.. Eller redskapen, första gången jag stod på händerna.. Eller när spärren och rädslan för att hoppa trampett släppte.. Ljuvliga, underbara minnen!
 
 

Time to go

Snart dags att dra sig vidare, redskapsgymnastik står på schemat :D En extra-grej som jag och några vänner gör för skojs skull, har ingenting med skolan att göra i övrigt :) Tycker dessutom det är perfekt träning för kroppen!
 
För övrigt så är det här en galet jävla bra dag :D Humöret är toppen, jag ligger i fas med skolarbetet (just nu) och känner att jag har koll på läget, så det känns bara jävligt bra. Glad tjej!
 
 
 

2. I mina öron när jag tränar

Brukar lyssna på lite olika, gärna schlager då det ger mig mycket glädje och har bra tempo!
 
Lite exmepel från träningslistan på Spotify:
Gagnam Style
Bra vibrationer - Kicki Danielsson
Pump it - The black eyed peas
Vart jag mig i världen vänder - Den svenska björnstammen
Greyhound och Don't you worry child - Swedish house mafia

Det rullar på

 
Ja, dagarna rullar på och skolan likaså! Började en ny kurs i måndags, pedagogik på avancerad nivå. Men kan säga att det känns inte så avancerat.. Läraren är sämst och klassen inte alls rolig. Bara en klass med massa torrbollar och sånt gillar jag inte ;) Men kursen är bara 4,5 vecka lång så det är snart dags för en ny :P
 
Har jobbat lite förra veckan på skolan, haft idrotten, riktigt kul! Och snart är jag fan klar lärare och kommer stå där inför mina alldeles egna klasser, gah, vad spännande!
 
Helgen har spenderats med nära och kära. I fredags blev det bastu i Enköping, trevlig och VARMT! Lördagen spenderades med städning och plugg för att sen avslutas hos brorsan och Nathalie där det bjöds på middag och fika och filmmys! Riktigt trevligt :)
 
Idag har jag bara setat i soffan typ.. Lite dåligt samvete för det men samtidigt så behöver man få göra bara ingenting ibland.. Imorgon är det back to school och även barngympan drar igång imorgon! Blir även gymmet på morgonen imorgon, nu är det verkligen dags att ta tag i den här kroppen!
 
Juste, har även fått en ny barnvaktsfamilj, som bor här i Bålsta och har en liten tös på 1år, superhärlig familj! Vi har bokat första tillfället som blir om lite drygt en vecka! :)
 
 
 

1. Min träningsbakgrund

Ja, den är inte så imponerande :P Började på gymnastik som 4åring, men slutade tidigt.. Gjorde ingenting ett tag och sen började jag på jazzdans när jag var 10-11år. Där gick jag i 2 år... Sen gjorde jag ingenting igen, fram till sista året på gymnasiet då jag och två kompisar hade som projekt att ta reda på hur man mår om man tränar 2-3 gånger i veckan. Vilket vi gjorde i princip hela år 3. Det var väl där min gymkarriär började ;) Slutade gymma sen när sommarlovet kom. Sen började jag på högskolan och då har träningen varit lite till och från, mycket i skolan. Men, i juli -12 köpte jag gymkort på 24/7 och sen dess tränar jag där! Försöker träna 3 gånger i veckan eller varannan dag, det går väl sådär, men men :)
 

En träningslista!

Nu har det varit tomt här lite för länge, så tänkte iaf köra igång med en lista!
 

1. Min idrottsbakgrund

2. I mina öron när jag tränar

3. Ett fint idrottsminne

4. I min träningsväska

5. Favoritmuskel

6. Mål med träningen

7. Favoritövning

8. Favoritmat

9. Mina inspirationskällor

10. Då mår jag som bäst

11. Favoritkonditionsträning

12. Favoritidrott

13. Mitt bästa kosttips

14. Favoritmellis

15. Då tränar jag allra helst

16. Favoritlivsmedel

17. Mitt motto

18. En fredagskväll unnar jag mig gärna..

19. Hälsa för mig

20. Det här åt jag idag

21. Därför tränar jag

22. Min favoritfrukost

23. Detta skulle jag vilja utöva

24. Favoritidrottare

25. Favoritsyssla på vilodagen

26. Så sover jag

27. Detta klara jag mig inte utan

28. Där tränar jag helst

29. Detta tränar jag allra helst i

30. Glöm inte att…


Just a picture



Liten update

Jahapp, dagarna flyter på och jag får inte mycket gjort.. Har varit lite omvälvande dagar sen i måndags, men det reder nog snart upp sig :)
 
Var på rosenterapimassage i tisdags, oh herregud. Det går inte ens förklara med ord hur det var. Hon liksom satte allt. Rosenterapimassage är som en blandning av massage och terapi.. Hon ställde mycket frågor osv.. Första frågan, som hon ställde innan hon ens hade rört min rygg var: Har du höga krav på dig? Mm... mumlade jag.. Jag ser det sa hon, din rygg är spänd som en fiolsträng. Men det var en otroligt häftig upplevelse och jag vill verkligen gå tillbaka för att bena ut allt och få bukt med mina axlar och min nacke.

I sovrummet

 
 

Rensning och städning

Idag har alla skåp och lådor rensats och fixats här hemma. Blev en tur till återvinningen också och skickade iväg allt, så skönt att bli av med massa skit! Slängde totalt 4 IKEA-kassar! Förstår inte hur mycket skit man sparar på jämt.. Nu har jag helt plötsligt massor med förvaringsplats! ;)
 
Bjuder på bilder från dagen, sorterade bland annat lite foton också :) Ena bilden är från balen i 9an, och en från när jag var liten, ca 8-9 mån :)
 
 
 

Lacey 11 år <3

Idag fyller min fina lilla skatt 11 år <3 Dagen har firats med att göra det Lacey vill, med andra ord sova på soffan ;) Fick dock med damen på en 30 min promenad på eftermiddagen :) Ikväll ska hon få leverpastej till middag ;)
 
Tänk, för ca 9-10 mån trodde inte jag att denna dag skulle komma. Det var då Lacey fick opereras akut för livmoderinflammation och det såg inte bra ut, främst med tanke på hennes hjärta. Men hon klarade operationen och återhämtade sig bra. Idag är hon en väldigt pigg 11 åring och jag är glad för alla dagar jag får med henne <3
 
 

Avslutning GIH

Ja, idag kom då dagen då det var dags för avslutningslunch på GIH. Vi har nu gått ut kursen idrott och hälsa 3, 30hp!

Det har varit en otroligt tung kurs, mycket att lära sig och många prövningar! Vi har lärt oss dansa, paddla, bada isvak, skriva lpp, motorik, hälsa, gymnastik. Ja, hur mycket som helst. Genom blod, svett och framförallt tårar har vi lärt oss. Jag vet inte hur många gånger jag har velat ge upp, så många personliga prövningar som det varit. Men alltid har våra underbara lärare stått bakom och stöttat och alltid har jag haft mina vänner och klasskamrater bakom mig. Klassen har varit helt underbar, man har kunnat vara sig själv, vara den man är och känt att man är okej ändå. Alla har vi varit olika men tillsammans har vi varit grymma! Och lärarna ska vi inte prata om. De flesta så otroliga, finns alltid där och stöttar, hjälper, kritiserar, tröstar, pratar, skrattar, skämtar och bara ÄR!

När denna kurs började var det ångest, ångest, ångest. Jag var inne på att flytta till linkan för att slippa gå kursen. Men idag känns det så jävla grymt att jag klarat den, klarat av den tuffaste kursen på utbildningen och detta utan rester och omtentor! Jag är grymt jävla stolt över mig själv men även mina vänner att vi klarat det här så galet jävla bra!

Så idag var det med lite sorg i hjärtat jag åt lunch, vår avslutningslunch. Vi har en termin kvar men är klara på GIH såvida man inte skriver sin slutuppsats där. Det känns jobbigt att allt bra är slut, att man inte kommer få träffa dessa underbara människor varje dag, de människor som man delat så otroligt mycket med. Det känns konstigt att det inte är dem jag träffar när skolan kör igång igen den 21. Jag kan ärligt säga att det känns grymt jobbigt eftersom jag trivts så otroligt bra. Och alla minnen bär jag alltid med mig ❤

 
 

Sömn

Jag håller på att få krupp på mig själv!! I över en vecka har jag haft svårt att sova trots att jag gör mindfulness och lyssnar på ljudbok. Det tar 1-2h innan jag somnar.. Och inte nog med det, efter ca 2h vaknar jag igen, piggelin och kan inte somna om. Tar minst 2h innan jag somnar igen.. Fattar inte vad det är för fel! Har provat fan allt och det känns som att jag håller på att bli knäpp... Vet ärligt inte vad jag ska göra... Vill bara få sova en hel natt utan uppvak...


I brist på annat...

Så bjuder jag på en bild!

Idag är det bara 7 dagar kvar!


Hårproblem

 
Nej jag har inte alls svårt att välja hur jag ska ha håret... inte alls...

Gårdagens träning

Igår var det dags för gymmet, stenhård träning ;) det är ju nu det gäller om man ska få den kropp man vill ;)

Jag körde 30 min löpning, sen detta :) skriver allt i funbeat, så enkelt att hålla reda på sin träning där :)


Tänk...

... att ett mejl, med några små rader, några sammansatta ord, kan förändra så mycket och faktiskt rädda en hel dag. En person som jag beundrar nå grymt mycket, en person som tror på mig, som tycker att jag är bra som jag är. Det räddade min dag idag.

Nyåret

Nyåret är nu förbi och ett helt nytt år har startat. Och det känns grymt jäkla bra! 2012 var ett slitigt och jobbigt år, med många jobbiga händelser. Såklart även bra händelser också. Men överlag har det varit ett tufft år.
 
Min nyårsafton började vid 9, frukost och morgonfix, ut med Lacey. Därefter städade jag och bäddade iordning eftersom Madde skulle sova här :) Sen vid 13 åkte jag till pappa för att lämna Lacey och sen vidare till Andreas och Nathalie eftersom Nathalie skulle fixa mitt hår :D Sen for jag ner till centrum och mötte Madde, vi handlade mat för middagen och sen for vi hem och gjorde oss iordning. Därefter hämtade vi Linus och sen for vi till motorgården där vi skulle ha vår fest.
 
Väl framme var grillen igång och vi åt god mat, fläskfilé med potatissallad,sallad och chillibea! Galet gott! Sen förflöt kvällen med biljard, dans, skratt, alkohol och jag hade bara så kul!
 
Jag är så glad att det är nytt år, 2013, det här ska bli ett bra år och nyårslöftet är att börja ta hand om mig själv!
 
 



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu