Sjukis!

God dagens!
 
Här är en sjuk tjej som skriver.. Vaknade natten till igår och mådde illa och kräktes sen typ hela natten.. sista gången vid halv 7 på morgonen.. Vinterkräksjuka, kul liv... Fick inte ens behålla vattnet jag drack.. Var däckad hela dagen, helt slut. Sov, tittade på tv, sov, tittade på tv.. Åt ingenting på hela dagen i princip. Men lyckades koka näringslösning som jag fick i mig lite av.. Annars har drack jag vatten på sked och coca cola med socker i på sked. Magen var helt i uppror.. Och jag var sååå himla törstig!!! Helt stört! Mot kvällen fick jag i mig lite fil med massa socker i.. Sen även ett par skedar blåbärssoppa. Men på kvällen slog även febern till, var uppe på 39,5 som mest. Då ringde jag mamma på jobbet och grina och frågade vad jag skulle göra :P Med några ipren så  lade de sig.. Sen kom mamma efter jobbet en liten stund och sen la jag mig.
 
Idag när jag vaknade mådde jag mycket bättre, men känner mig fortfarande svag! Åt fil med socker och jordgubbar och te till frukost, sen har ja ätit en mandarin.. Mår lite illa men de e nog mest inbillning... Dricker cola med socker.. Ska snart göra lite makaroner! Har suttit och knåpat på min uppgift som skulle in till skolan idag, så nu är den klar iaf. Blir ingen skola för min del idag!!
 
Imorgon fyller jag år, får fira i min ensamhet.. Skulle haft middag här men vi skjuter på den till söndag istället för säkerhetsskull! Men känns lite trist att tillbringa sin födelsedag själv med plugg...

...


Isa

Isa är en orädd liten dam och en dam som inte alls är tam :P Hon gillar inte att bli "fångad" i buren och hon gillar inte att bli hållen, då hoppar hon. Så jag måste hålla båda händerna så jag håller över henne. När jag gjorde de idag bet hon mig :P Men, vi tränar på det, jag håller handen i hennes bur ett par gånger om dagen när hon är vaken och jag försöker pyssla mycket med henne och hålla händerna stilla när hon är nära dem.. Så det ska nog gå :)
 
 

...


Isa

Idag har Isa flyttar hit, 5 veckor gammal :) hon kommer från en uppfödare i Uppsala, så idag var jag och lillebror på äventyr :)


Städlördag

God morgon!
 
Idag är det städdag här hemma, det ser inte sååå farligt ut, men planen är att åka till återvinningen idag och slänga allt jag inte vill ha hemma och sen slänga in några saker i bytesboden :) Och sen, såklart, kika lite i bytesboden!
 
Ikväll är det fest för storebror, kommer massa folk, troligen många som jag inte träffat så det ska bli kul :) Sen kommer mina andra bröder också :)
 
Sen, imorse fick jag sms från min barnvaktsfamilj och de undrade om jag ka passa E och V nästa lördag, och det tackar man inte nej till! Ska bli såå himla kul alltså! Har saknat det jättemycket, att hämta lilla E på dagis och leka i lekparken och allt detdär!

Oj

Var visst ett tag sen jag skrev, men som vanligt är det såååå himla mycket i skolan! Jag pluggar typ dygnet runt känns det som. Det är inlämningar hit och examinationer dit. Är faktiskt rätt slut känner jag, även om den senaste veckan faktiskt varit bra, rent mående-mässigt :) imorgon blir det super-plugg! No ska göras, gymnastiken, forkningsmetodiken ska läsas, hälsan ska skrivas klart och hlr ska läsas och tränas! För sen har jag tänkt att ta en LEDIG helg!

Fredag kväll bjuder troligen på soffmys med Lacey, lördag ska vi fira storebror och söndag ska jag till Uppsala en sväng med lillebror, men de e lite hemligt vad vi ska göra där, de får ni veta på söndag :) nu ska jag sova så jag orkar plugga imorgon!


Muntlig dansexamination = check!

Nu är äntligen dans-uppgiften klar! Och de känns så himla bra! A-L berömde massor och tyckte min presentation var personlig och "hur bra som helst". Vilket kändes super att höra! Och jag är verkligen stolt över mig själv!

Jag var rätt nervös i början och tempot var högt.. Men tycker de gick bra ändå och jag är nöjd med min insats :)


Livet går

Just nu bara går livet på. Jag gör det som måste göras. Har helt fokus på min muntliga dansredovisning som är imorgon. Är verkligen jättenervös. Vill på ett sätt börja, men på ett sätt vara sist. Vi är 5 personer som ska göra imorgon... Dansuppgiften är typ det enda som maler i skallen.. Annars händer inte så mycket heller.. Klarade den praktiska examinationen i dans med orden "det där gick ju strålande". Så de kändes bra :)
 
Helgen innebär nattjobb och plugg! Måste skriva gymnastiken... Den ska in på söndag. Och på söndag fyller min älskade storebror 30år!!! Shit va han börjar bli gammal ;) Andreas och Nathalie <3
 

Bella 220812-071012 ❤

Inatt hände det som inte fick hända och som jag trodde skulle dröja mycket längre. Mitt älskade lillhjärta somnade in ❤

Bella var inte uppe inatt när jag kom hem och allt såg orört ut i buren. Så jag tog upp hennes hus för att kolla om hon var okej. När jag lyfte huset satt hon k fosterställning och hon var alldeles kall. Jag trodde att hon var död men så såg jag att hon andades men väldigt lätt. Så jag tog upp henne och höll henne i mina händer för att värma henne. Jag försökte gnugga henne lätt som man gör med tex valpar för att få igång den Sen tog jag en handduk och la henne i och en plastpåse med ljummet vatten som jag lade henne på, så jag kunde gå på toa. Väl tillbaka från toan så la jag henne på mitt bröst där jag bäddade in henne lite med handduken och mitt täcke över, men så att hon hade magen mot min hud. Jag försökte få i henne vatten då hon verkade uttorkad. Men hon var helt lealös, ögonen hårt stängda och jag visste nånstans att det här kommer aldrig gå.

Men så kände jag hur hon rörde sig lite, hon bytte sovställning. Det var jag iaf vad jag trodde men när jag tittade till nån minut senare såg jag att min älskade lilla hamster somnat in ❤ det gjorde så ont i mig, min lilla bebis, så liten, det var inte dags för henne. Så jävla orättvist! Hon var så snäll, så söt, så lätt, så perfekt, min älskade lilla Bella ❤ hon dog strax efter 04 liggandes på mitt bröst. Jag är så grymt ledsen, min lilla fina skatt. Även fast jag inte haft henne många dagar så har jag fäst mig vid henne så mycket och hon verkligen fattas mig ❤ hon kommer alltid att finnas i mitt hjärta och jag glömmer henne aldrig, min fina lilla busbella ❤

Idag var jag hem till mamma och pappa och begravde Bella. Hon vilar nu nedanför syrenen. Hon ligger bredvid min lillebrors hund Sunny. Men det är för tidigt, hon skulle inte ligga där än!!! Det gör så ont!


...


Onsdag kväll

Halloj!
Här inne ekar det som vanligt.. Men denna gång är det för att jag har koncentrerat mig på skolan (!) och försökt få alla mina examinationer klara.. Sen har jag haft både Lacey och Ester ett par dagar och i måndags så flyttade ju lilla Bella hit. Bellis som faktisk blir 6 veckor idag :)
 
Annars händer inte mycket.. Lite ångest inför vad proverna ska visa på fredag. Dum som jag är så har jag ju läst runt massa på internet och läst massa skräckhistorier om hur svårt det varit att ställa in medicinen och annat.. Så jag är lite uppskrämd och jag tänker på det mer än jag vill.. Sen är det mycket i skolan, så all ledig tid går åt till att skriva. Och samtidigt ska man försöka ha ett liv.. Inte lätt just nu.. 
 

Välkommen Bella

Idag har lilla Bella, 8v flyttat hem till mig och Lacey ❤




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu