Träning

God dagens!
Här började morgonen med en tur till gymmet, mötte upp mamma och Bettan. Sen körde jag så svetten rann ;) Nej men 20 min uppvärming på crosstrainern, program alpin och nivå 8, alldeles lagom. Pulsen låg runt 140-160, precis lagom för mig :)
 
Sen körde jag arm, ben, rygg, mage, som vanligt. Eftersom jag "bara" tränar 3 dagar i veckan brukar jag köra hela kroppen. Men om några veckor när jag ökar till 4 dagar i veckan är planen att dela upp det lite mer :) Men de här duger så länge.
 
Det är så skönt på gymmet verkligen, känna kroppen arbeta, stretcha så de gör sådär skönt ont! Helt ljuvligt! Nu har jag hållit igång träningen i lite mer än en månad, typ 5 veckor och jag märker redan skillnad, min kropp orkar mer, den känns lite smidigare med hjälp av stretchen, helt underbart!

 
 
 


 
 
 
 
 

Ny design

Go kväll!
Har suttit och knåpat på min nya design ikväll, är inte helt nöjd än, bland annat headern måste fixas, den är sned, och jag har fått order av Ullis att byta mask-bilden ;) Men de får bli morgondagens lilla projekt, ni får stå ut ;)

Testinlägg

:)


...


Skolstart

Imorgon är det då dags att börja skolan, lite blandade känslor för det. Kul att träffa kompisarna och lärarna, men läxor, uppgifter, tentor? Nej tack!

Idag har jag städar hela huset :D så jävla skönt!! Har skurat badrummet från topp till tå och igår fixade pappa avloppet där, så himla skönt!!

Nu är de snart dags för ensam mamma söker och sen blir de mindfulness och sova! Klockan ringer 4.30 imorgon!!


Kräftskiva

Inte mycket skrivet här.. Men jag har inte haft tid, lust eller ork.. Igår var det kräftskiva med alla mina bröder, deras flickvänner och massa vänner :) en riktigt lyckad kväll och jag höll mig precis sådär lagom heeeela kvällen, rätt stolt över de :p trots lite ledsamheter så är jag grymt nöjd med kvällen och somnade med ett leende ;)


...


Skolångest

Jag brukar inte ha skolångest, brukar snarare längta till skolan efter sommarlovet. Men inte denna gång. Kan bero på att jag har en tuff termin framför mig, med många prövningar. Och för en stund så kom det där skolmåendet tillbaka, all stress, all prestationångest och jag. Jag minns plötsligt hur jävla jobbigt det är att gå i skolan. Jag är inte taggad för fem öre och jag hoppas de två veckorna som är kvar till skolan börjar går lååååångsamt.. För jag har ingen lust att börja igen.

...


Helgen

Halloj :) Helgen här har varit toppen! I fredags var jag hem till mamma och pappa mot eftermiddagen, jobbade på dagen. Sen på kvällen fick jag middag där, landgång, yummie!! Sen packade jag och lillebror och hängde med brorsan och flera kompisar ut med båten, till Löten :) I löten blev det bad och grilla och massa prat och sånt :)

Sen på lördagen hjälpte jag pappa att täcka Tant Grön, vår båt.. Vi har inte haft henne i sjön iår tyvärr, så vi kunde likaväl täcka henne.. Sen åt jag lunch där och var där hela eftermiddagen, sen på kvällen var det middag hos Andreas och Nathalie, också kallade Andralie ;) Vi fick riktigt god mat och det var en kul och trevlig kväll :)

Igår var det race i Lunda, Mikael körde så vi var där och tittade :) Det gick rätt okej för honom, dock var det många som pajade sina bilar igår och de va mycket krångel så det var rätt segt..

Kvällen spenderades hemma med min mysvovve!




24/7

God morgon, eller dag :)

Natten på jobbet gick bra, fick sluta tidigare! Skönt! Väl hemma somnade jag som en stock efter duschen, men glömde att stänga av ljudet på mobilen.. Vilket resulterade i att jag vaknade strax efter 8 av att de kom sms från jobbet. Och inte fan kunde jag somna om.. Så lade mig i soffan en stund.. Men nu har jag gjort morgonens sysslor :)

På eftermiddagen ska jag till gymmet, tänkte dra dit till 14. Idag blir det kondition på schemat! Tänkte köra det igår men hade inte lust med det... Tror även jag ska köra överkropp, kanske, om jag har lust å orkar :P Det känns så himla bra att ha kommit igång med träningen alltså. Jag behöver verkligen det. Hålla igång mina muskler, få upp flåset :)


Dagen mitt i veckan

Idag är det onsdag och det har varit en produktiv dag! Började morgonen kl 7 med promenad med Lacey, därefter blev det frukost, iväg till gymmet, hem och städa, dammsuga och duscha och frukost igen!

Nu har jag intagit soffplatsen och här tänker jag stanna iaf en timme till :P


Bjuder på en gaaaaammmal bild ;)


Work

Här jobbar vi på, med mat, träning, sömn och såklart jobb! Har jobbat sen i lördags nu, alltså varje dag och känner att jag börjar bli lite sliten! Men nu är det bara imorgon natt kvar, skönt! Jobbar 19-03 då!

Annars händer inte mycket här, jag har kört igång med träningen ordentligt! Så igår var jag på gymmet innan jobbet, imorgon ska jag dit och på torsdag. Just nu är målet att få in det 3 dagar i veckan och sen slutligen 4 dagar i veckan, så det är bara kämpa på!

Sen har jag börjat med något som är nytt för mig, mindfulness! Shit vad det är bra, så otroligt skönt! Det handlar alltså om medveten närvaro, att vara mer medveten i sin val, sina tankar och sin kropp. Och ja, jag tror på det här! Har kört varje dag i snart 2 veckor och det känns aws!

Bjussar på en bild från imorse, rätt pigg ändå trots att klockan var 5 :P



...


En mysig dag

Igår hade jag en mysig dag, åkte hem till min barnvaktsfamilj och busade med lilla E! Det var sååå kul att se dem igen och även träffa lillasyster som blivit 3,5 månad nu :) Fick god lunch och det var massa bus med lego, boll och pulka!

Skåne dag 3, sista dagen

Söndagen var sista dagen i Skåneland. Vi var uppe vid 11, men ack så sega! Vi blev hemma hela dagen, mös i soffan, kollade på tv, sov.. Sen mot eftermiddagen bar det av till Annikas syster Marie med familj. Där blev det god middag, fixa och MÅNGA skratt! En helt ljuvlig kväll! Jag hade underbart kul :) Strax före 21 bar det av till Sturup för att ta flyget hem och på Arlanda hämtade mamma oss.

Resan till Skåne är en av de bästa jag gjort. Så fina människor som jag mött och lärt känna! Jag har verkligen haft det toppen och längtar tillbaka så mycket! På flyget hem föll stora tårar och åka-hem ångesten infann sig, jag ville inte hem. Här hemma saknar jag Annika massor! Denna underbara människa!! <3

Skåne dag 2

Vi gjorde morgon vid 10, då vi åt frukost och satt och stirrade ute på balkongen ett tag, ingen av oss är direkt morgonpigg :P Sen gjorde vi oss iordning och Annika hämtade sin äldste son och sen for vi med tåg och buss över till Danmark :) Vi fick se Köpenhamn och sen gick vi till Nyhavn, så otroligt vackert! Vi var i Danmark hela dagen, riktigt mysigt!

På kvällen åt vi middag hemma och sen blev det krogen, vi drog till slakthuset med Annikas äldste son och en kompis till honom. Riktigt skoj hade vi, bra musik, lagom mycke folk! Vid 4 stängde det så vi var hemma till halv 5 med taxin. Ett under att jag och brorsan kom rätt haha :)


Tivolit i Danmark


Dansk brandbil ;)


Huvudlös!


Vackra Nyhavn


Vackra Nyhavn


Gubbe som spelar på flaskor


Ölspel med rund kortlek!



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu