Träningen

Ja, hur går det med den egentligen? Ganska bra! Jag har kommit av mig lite, tränar ca 2 dagar i veckan just nu, men tänker att det ska bli ändring på det så fort allt i skolan är klart! Ska bli underbart att komma igång igen, jag behöver det och min kropp behöver det. Jag har mindre ont i knän, rygg och huvud när jag tränar regelbundet och det är underbart, det är så jag vill ha det. Så snart dags att komma igång igen! Tjoho!

Btw, bara 34 dagar till flytt! Eller mindre då vi kanske kommer flytta tidigare!!!


Oj

Mycket händer nu! 41 dagar kvar till flytt bland annat! Sen är det så att jag bestämt mig för att bli med katt när jag flyttar, två små töser är på ingång, den ena 1,5 vecka gammal och den andra 3 veckor gammal. Ska bli så himla kul! De kommer flytta till mig några veckor efter att jag flyttat :)

Nu har jag även blivit godkänd för att få göra opponeringen, vilket innebär ett steg närmre examen! Helt otroligt! Så opponering blir 27 eller 28 maj!

Jobnsökandet är i full gång och jag har flera trådar att dra i! Så livet rullar på!! :)


Lite nytt


56 dagar till flytt

Ja, idag är det 56 dagar till flytt, jag har nedräkning i min almanacka och på mobilen :p längtar som en tok! Ska bli så kul att inreda, fixa och dona precis som jag vill ha det. Lägenheten har jag varit kär i sen första början, den har bra planlösning, stort kök, stort vardagsrum, stort sovrum och stort badrum, även stor balkong. Jag bara älskar den och den kommer bli helt perfekt för mig och framtida livet ❤ kan det inte bara bli 1 juli imorgon???


Flytt

Ja, länge sen nu, men här händer det grejer! Har för två dagar sen skrivit papper på min alldeles egna lägenhet ❤ blir inflytt 1 juli, förhoppningsvis några dagar tidigare! Det är en tvåa, 58kvm, med balkong och vitt och väldigt fräscht! Helt underbar är den ❤ vill flytta nu, nu, NU!

Nu är de även bara 19 dagar till uppsatsen ska in, känns rätt jobbigt, men på något sätt ska jag hinna, jag bara måste! Jag måste verkligen bli klar!

I dagarna har jag även klippt av mig håret och färgat det... Duger tills vidare, jag vill ju egentligen ha långt hår, men de va så himla slitet och ojämt, så de fick ryka... :p




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu