Skåne dag 1

Uppe före tuppen, 4.15 för att packa det sista och göra mig klar. Strax före 6 åkte jag hem till mor och far eftersom pappa skulle köra mig och Mikael till Arlanda. Väl på arlanda tog vi det lugnt en stund och sen 7.30 lyfte planet :) Flygningen gick bra och vi landade 8.30 på Sturup där vi mötte upp Annika :) Väl hemma hos henne blev det god frukost och sen packade vi och gjorde oss klara för stranden! På stranden träffade vi några som Annika kände så vi slog oss ner där, trevligt :) Ganska snart somnade både jag och brorsan och trynade som små grisar :P Badade gjorde vi också, skönt!! Vi såg även Öresundsbron :)

När vi lessnat på stranden åkte vi till Västra hamnen och gick runt där, gick förbi nåt ställe där folk hoppade från muren (Titanic?) och sen mot en stor strand och vidare förbi Turning Torso! Handlade dricka och sen for vi mot systemet och Willys för handling :) Hemma igen blev det gooood middag och sen fix för att åka ner till Lilla Torg. Där träffade vi några andra vänner till Annika vilket också var mycket trevligt :) Även Annikas äldse son kom :) Var hemma vid 01 och då typ stupade jag i säng efter att ha kollat lite race-filmer på nätet :)


På stranden


Öresundsbron från stranden!


Zlatans hus :P


Västra hamnen


Storebror och Annika <3


Turning Torso!


En måndagskväll

... fylld med massa tankar, känslor, funderingar och minnen. En jobbig kväll och det känns liksom inte 100.. Läste min gamla dagbok som jag skrev på gymnasiet. Såhär i efterhand va det dumt gjort, för allt kom tillbaka, alla tankar och känslor som var då, sorgen, funderingarna, ja allt. Jag är glad att den tiden i mitt liv är förbi, även om den ibland påverkar mig fortfarande. Så mycket dåligt mående som det var då, usch! Nu ska jag snart sova och hoppas på att allt känns bättre imorgon, vilket det borde eftersom imorgon ska jag träffa min underbara barnvaktsfamilj!


På onsdag

... bär det av till veterinären.. Då ska Lacey få rycka ut tänder och få ta bort tandsten. Det blir bra, hon är inge vacker i munnen och luktar inte gott :P

Men är lite orolig, de vet inte hur de ska göra, om de ska våga söva eller inte pga hennes hjärta. Hoppas de bara ger lite lugnande, hon är ju inte direkt speedad av sig i vanliga fall.


Lugn dag

Idag har jag inte heller gjort så mycket, så skönt att vara ledig och inte ha massa måsten.. På eftermiddagen åkte jag till mamma och pappa för att lämna Lacey och Ester. Passade på att nalla jordgubbar, 2l, och sen fick jag middag, inte helt fel :P Nu slöar jag i soffan, ska sova snart, imorgon blir det jobb 6-15.30!



En ledig måndag

Idag har jag varit ledig, jätteskönt faktiskt :) Har tillbringat dagen med hundpromenader, sova, titta på tv, äta :P You name it! Har även tvättat lite, vill ha vissa kläder med mig till Skåne :)

Nu funderar jag på om jag ska göra om designen på bloggen.. Gillar inte den jag har nu, men har så himla svårt att bestämma vilken färg.. Gillar ju rosa.. Men vill samtidigt ha något neutralt, men samtidigt inte... Vill nog också byta så jag kan ha en större header... men ja vet inte.. :P

Så ska det bli

Japp, nu har jag bestämt mig! Långt blodt!


Jobb

Japp, dessa dagar har bestått av jobb, jobb och jobb.. Har jobbat 5 dagar på raken, 9h alla dagar utom idag då det blev 6h. Så blev båtåka, bad och mys med pappa, Linus och Mikael.

Annars händer inte så mycket, längtar till min nästa semester som börjar på onsdag, sen längtar jag till fredag då vi äntligen åker ner till Skåne!!! En dröm som blir sann!

Så bra det blev

Har varit iväg på det där idag och så bra det blev! Jag är nöjd över valet jag gjort och jag vet att det här komme bli bra i slutändan, bara jag gör det jag måste och lite till!

Dagen D

Idag är dagen med stort D här. Ska iväg på en grej i eftermiddag som jag både vill och inte vill gå på. Jag vet att jag borde och att de kommer kännas bra efter.. Men känslan nu innan är fruktansvärd, vill bara typ ringa och säga att jag är sjuk. Men bara bita ihop.. Det här är början på något nytt!


You're Amazing!

Chadyline Chantilly Lace ♥








Smink

Min plan att sluta sminka mig så mycket rök i samband med att jag började jobba.. Jag klarade inte att visa mina fula nuna som den är. Så smink is the shit! Men har börjat med nåt som heter Sudocrem som jag smörjer med morgon och kväll, vet inte riktigt om det gör någon skillnad faktiskt, det är svårt att avgöra.. 

Dåligt med update

Och det kan bero på att jag inte har nåt vettigt att skriva.. Mina dagar ser just ut som så att jag vaknar, äter frukost, åker till jobbet, kommer hem, duschar och går och lägger mig, för att göra om samma procedur dagen efter.. Så spännande är mitt liv just nu...

Det mest spännande jag gjort idag är att städa bilen, sen var jag iväg på en grej.. Skulle ha träffat lite folk ikväll, men de va så sega och jag fick ont i huvudet och blev på dåligt humör, så nu väntar jag på att lillebror ska komma hit så vi ska kolla på filml.

Just nu är jag lite halvless på livet.. Det händer inget, bara samma dag ut och dag in och jag kräks på det.. Det verkligen avskyr jag.. Iaf just nu, i vanliga fall brukar jag inte göra det, men nu gör jag det.. Har dessutom haft massa fel på bilen som kostat massor.. Just nu är livet och jag inte så himla bra vänner faktiskt.. Ganska osams för att vara ärlig!

Designen börjar bli klar, vill dock byta profilbild men de får bli en annan dag, orkar inte nu :p

Idag har jag gjort typ nada, försökt hjälpa Ullis som köpt en iPhone :p sen har jag och Lacey bara slappat :) så skönt, ja börjar ju jobba på måndag igen, usch!

Just nu väntar ja på att brorsan ska höra av sig ifall de blir nåt ikväll eller inte :) så brorsan om du läser de här så kan du ju ringa :p


Ful

Om bloggen är ful ett tag så beror de på att jag fipplar med designen :P

Ni glömmer..

.. väl inte att ni kan följa mig på instagram? :) laceyjohanna heter jag där :)


IKEA

Jag älskar IKEA, kan gå där i timmar! Och nu har jag hittat lite grejer jag vill ha, bland annat en schäslong, en ny sängstomme och nya madrasser och lite annat smått och gott :) Gjorde en sån där shoppinglista man kan göra på deras hemsida, fick en chock när jag såg det totala priset.. 5290kr.. Eh, det är tydligen inte så lite grejer jag vill ha från IKEA :P Tror sängen och madrasserna får vänta till ja fyller år...

Idag

.. är det igen vanlig dag för det är Ullis födelsedag! Min fina vän blir 24 år idag, stor tjej :P Vi träffades på universitetet och klickade inte sådär direkt, men ju längre tiden gick desto mer märkte vi hur vi funkade :) För ett och ett halvt år sen flyttade hon dock till Linkan, det var inte helt okej :P Vi har inte setts på ett år nu, men pratar med varandra så gott som dagligen :) En underbar och fin vän, och många födelsedagar till ska jag ringa och sjunga i luren för dig <3






En röd Johanna

Efter stallet blev det stranden med mamma och pappa :) vi käkade lunch där och solade och badade :) sen strax innan 18 cyklade vi hem. Och nu ligger jag här i sängen, med en fin röd bränna och soleksem på bröstet som kliar så jag blir galen! Vet tusan inte vart jag ska ta vägen snart!!


Ny kategori: Beroenden

Till mitt inlägg om mitt sminkberoende har jag fått två kommentarer som jag väljer att visa här, det är två kommentarer som jag tagit till mig och jag hoppas de e okej att jag visar dem såhär :)

sara  om Beroende:
jag vet hur det känns men jag tror att ingen bryr sig om hur din hy ser ut. det är bara dom som inbilar dig det. du ska se att det blir bättre och att du inte tänker på hur din hy ser ut.

Och jag tror faktiskt att Sara har rätt. För mig har det liksom blivit en fix idé.. Om jag ser personer på stan som har acneproblem är inte det första jag tänker att det är fult, utan snarare att jag önskar att jag kunde stå för att jag också har problemen... Men det kommer, förhoppningsvis!

Anna om Beroende:
STARKT!! Jag mår också så himla dåligt av min fula aknehud men ju mer kg använder smink ju fulare blir den. Känner mig bara så ful utan den, så naken liksom! Skriv gärna mer om detta så att andra som jag vet att det finns fler som känner så. Ha det bäst! <3

Det gör mig ledsen att läsa att du har samma problem, och visst är det så att det blir värre ju mer smink man använder, tyvärr :( Och jag vet känslan av att känna sig ful och naken... 

Men din kommentar gör mig också så glad, att du vill att jag ska skriva mer om detta! För jag vet att vi inte är ensamma, och om jag så bara kan få en person att känna igen sig och tycka det är skönt att inte vara ensam så är det sååå himla värt för mig att skriva om det. Det är viktigt att veta att man inte är ensam! Och om ni vill finns jag alltid här på bloggen :)

Ha det bäst ni fina där ute <3


Onsdag morgon

God morgon på er! Här har vi kickstartat dagen med promenad och nu frukost med smörgås, the och äggröra! Supergott! Snart är det dags att bege sig mot stallet, jag och pappa ska ut och rida tsm :) Vi har lånat varsinn häst, det ska bli så himla kul! Pappa är lite nervös dock, han har bara ridit ett par gånger sen vi tog bort Bringan.. Men det ska nog gå bra :)


Nya drömbilen!

Jag har en ny drömbil!!! En renault twingo 2012 :D den e skitfin tycker ja, sen måste ja ju ha en sån eftersom ja har en -96a nu ;)


Min fina!


Beroende

Jag har, sedan jag gick i typ 5-6, varit beroende av smink. Det började med mascara, som blev ögonskugga och tillslt var det hela konkarongen med foundation och allt. Och det har jag kört på sen dess typ. Jag har haft rätt ful hy och mått stundvis väldigt dåligt för det. Jag har inte ens kunnat gå ut med hunden utan smink.. Inte handlat, tankat, ja allt där man träffar andra människor.

När vi åkte till spanien, det var sista dagen jag hade smink. Då bestämde jag mig för att det är dags att bryta mitt beroende. Och jag har bara använt mascara. Dock är det inte enkelt, jag har inte så mycket finnar eller så längre, men jag har mycket ärr kvar, eller liksom mörka fläckar.. Jag vet inte hur lång tid det tar innan dessa försvinner? Om de ens försvinner? Men det visar sig, nu är det svåra att inte börja sminka sig när jag börjar jobba igen. Jag ska verkligen försöka, samtidigt som jag skäms över min hy.. För den är inte så himla vacker alltså,...



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu