Stallet

Var ju i stallet idag, det gick jättebra, förutom att P bet sönder sin käkrem.. Så ska försöka fixa en ny imorgon. Sen träffade jag ägaren till hästen som står i min hästs gamla box. Min häst som inte finns mer. Det var jobbigt att presentera sig som Johanna, jag hade häst här, hon hette Bringa-Lill. Förr sa man, Jag heter Johanna, jag har häst här, hon heter Bringa-Lill.

Det går inte komma ifrån hur mycket jag saknar mitt hjärta, det kommer jag alltid att göra. Jag har fortfarande svårt att titta på kort, titta på filmer med henne. För i mig, i mitt hjärta känns det som att hon fortfarande lever, att hon står där i sin hage i detta nu och mumsar massa smaskigt gräs. Men det är inte så. Det är 1 år och 7 månader sen hon fick lämna oss. Men det känns som igår. Jag kommer ihåg den dagen som att jag nyss upplevt den. Den kommer alltid finnas kvar. Kvar kommer också sista minnet av henne att finnas. När hon stod där i hagen på morgonen, den 17 november 2010, lyckligt ovetandes om vad som komma skulle. Det var dagg i gräset och hon stod där och mumsade. Jag gosade med henne i hagen, gav henne de sista morötterna nånsin. Sen när ja och mamma gick grusvägen hem vände jag mig om flera gånger, hon tittade efter oss. Kanske visste hon ändå? Min älskade, älskade häst <3


Vill också

Jag vill också ha nya blogg.se, faktiskt.. Vet inte varför men ja bara vill :P Enklare att svara på kommentarer, när man får några ;)

Idag har jag slappat i soffan, skulle ha åkt med till farmor och farfar men pga olika omständigheter blev det inte så. Mitt humör dallade ur totalt då och det blev soffan, fosterställning, gråt och lite tycka synd om ett tag. Sen har ja fixat lite hemma och snart ska jag åka till stallet.

Vågade även ringa de där svinjobbiga telesamtalet som jag borde ha ringt för flera månader sen.. Men de löste sig och ser lite ljusare ut, skönt!

Ja, de va en liten update, nu ska ja fixa mig för stallet!

Bilder Spanien del 2

Lite fler bilder :)

På bästa kvällskrogen, Cabo Wabo :)


Slott i sand :)


Sol och bad, varje dag!


Spela ping-pong!


Utsikten från gatan


Glass!!


La Familia!

Bilder Spanien del 1

Tänkte slänga upp lite bilder :)


Riga :P


Äntligen framme!


Första middagen på Blanco Negro, supergott, som ni ser ;)


Ett hus i en rondell :P


Gin o tonic ;)


Glass på krogen La Isla


Storebror påväg hem från La Isla ;)

Kvällstankar

Go kväll,
Gick och la mig för en timme sen, men har fortfarande inte somnat, är klarvaken. Jag har alldeles för mycket tankar i knoppen just nu, tankar om allt möjligt, dåtiden, nutiden och främst framtiden. Om ett år har jag troligen tagit examen, hur kommer mitt liv se ut då? Får ja jobb, kommer ja flytta, kanske ha tid för en eventuell pojkvän? Frågorna för framtiden är många. Det är det som gör framtiden så spännande, men också så skrämmande. Att vilja veta vad som händer, men ändå inte? Blir livet som man önskar? Eller har man dragit nitlotten?


Btw

Btw så klarade jag min mattetenta :D och hela kursen, så jävla underbart! Lycklig tjej!!

Spanien 2012

Då var man hemma i bästa Bålsta igen då, veckan i Spanien har varit UNDERBAR! Bjuder på en bild nu, orkar inte skriva nu, skriver mer under veckan! Imorgon ska jag iaf hämta min bebis!!!


15 juni

Första semesterdagen snart slut. Känns skönt, har haft så otroligt mycket att göra idag, städa, tvätta, diska, köra iväg alla djur, you name it! Var uppe redan kl 7 imorse trots att ja slutade 00.30.. Men men :)

Imorgon åker vi! 7.30 går flyget! Ska bli så jävla skönt! Längtar efter sol, värme och bad!!!


Brist på tid

Hej!
Förlåt den kassa uppdateringen, men jag har verkligen ingen tid! Har jobbat typ dygnet runt och när ja inte jobbar så sover jag.. Eller hjälper till med båten. Båten börjar faktiskt bli klar, känns asbra! Det är bara lite vaxning, fixa klart skyltarna, skura badbryggan och putsa det rostfria, sen är hon färdig! Sjösättning blir det dock inte förens efter spaninen..

Det är 6 dagar kvar till Spanien nu, helt underbart! Det innebär att de är 5 dagar till semester, 4 arbetsdagar och 6 jobbpass kvar! Det ska bli så skönt, känns dock som att detta kommer bli den längsta veckan nånsin!




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu