31 maj

Sådär ja, då var tentan gjord. Var på skolan strax före 8, satt och pratade med kompisar och 8.40 fick vi komma in i salen. Vi fick välja platser själva och jag satt långt bak invid väggen, skönt! Sen var det bara packa upp allting och därefter kl 9 var det info. Sen delades tentorna ut och det var bara att sätta igång. Läste igenom hela provet innan jag började skriva och tänkte: "men det här verkar inte så svårt". Nej tjo tjena!

Första uppgiften tog över en timme... Geometriuppgift. Nästa då, statistik, gick lite fortare, ca 40 min. Sen kom vi in på bråkdelen, en timme till. Därefter algebran, tog nog 1,5 timme. Därefter sant/falskt-delen, 30 min. Vilken jävla pärs. Rädd för att skriva för lite, för mycket, för att ha fattat fel. Ett ögonblick såg jag ut över salen och såg alla skriva frenetiskt. 13:47 lämnade jag tenta-salen, då var nog hälften av alla kvar. Det säger en hel del. Förra tentan gick jag 13:46 och då var det bara jag och typ 4 till kvar.

Men nu är tentan gjord, hur känns det då? Jag vet inte.. Både bra och dåligt. Jag tror inte att jag får omtenta. Men bara för att jag tror det så kommer jag antagligen att få det. Så brukar det vara. Men men, tentan är rättad och klar 21 juni, vilket innebär att jag får den skickad hem :)

Nu har jag sommarlov, mitt sista (förhoppningsvis) sommarlov som lärarstudent. Nästa vår tar jag examen, EXAMEN! Helt jävla sjukt! Då kommer jag vara 22år och färdig lärare. Jag är faktiskt jävligt stolt över mig själv, trodde aldrig jag skulle komma så långt!!!

Men resen är ju inte bara bra, utan även dålig. Att börja plugga var inget svårt beslut, jag ville bli nåt mer än undersköterska, jag ville plugga på högskola. Men lärare, främst idrottslärare var inget som var självklart, det är något som jag växt med och idag känns det bra till 110%! Att börja plugga är det bästa jag gjort, så mycket jag lärt mig, så underbara människor jag mött. Men det är också det värsta jag gjort, för det är fan inte enkelt och det är jobbigt att aldrig vara LEDIG.. Man kan aldrig släppa skolan helt.

Till andra som funderar på att plugga vidare: GÖR DET! Ni kommer inte ångra er, klart bästa beslutet i mitt liv!

Jag önskar att jag inte brydde mig

Jag önskar att jag inte brydde mig om hur det går på tentan imorgon, att omtenta liksom inte var någon big deal. Men det är den. Jag har aldrig fått göra om en tenta, ha en hängandes över mig. Jag hatar att misslyckas... Och kraven på mig själv att lyckas ska vi inte tala om.


Lite onödigt vetande

God morgon på er :)

Tänkte skriva ett sånt där sjukt onödigt inlägg (som jag brukar) :P Men grejen är att just nu bara jobbar och pluggar jag, det händer liksom inte så mycket intressant :P Igår pluggade jag hela dagen, idag ska jag plugga hela dagen, förhoppningsvis kan jag lägga mig i solen och plugga i eftermiddag.

Imorgon är det dagen som man fasat för i 2,5 månad. Det är tentadags! 5 timmars salstenta i matematikdidaktik och egna matematikkunskaper! Behöver jag säga att det känns sådär? Att jag är skitnervös? Att jag har tentaångest? Jag vill verkligen inte misslyckas på den, för då kan man inte göra om förens i höst! Det suger lite... Men aja, det går som det går.

Så nu, ska jag snabbstäda lite, fixa mig iordning och sen blir det råplugg!


Kan inte riktigt förstå

Kan inte riktigt förstå att jag faktiskt ska åka ner till Skåne i sommar! Ni anar inte hur kul det känns, och hur länge jag drömt om att åka ner dit! Och jag ska få tillbringa flera dagar med pappas underbara kusin! <3

Nedräkning

Jag älskar nedräkningar.. Just nu är det några stycken :P

- 1 skoldag kvar innan sommarlov
- 9 jobbpass kvar innan Spanien
- 18 dagar kvar till semester
- 19 dagar kvar till Spanien
- 59 dagar kvar till Skåne

<3


Påväg hem

Nu är jag påväg hem, haft mattestuga i skolan :) de gick bra, men tentaångesten är stoooor!


Redovisningen då?

Jo, den gick skiiitbra :D Vi hade valt att ha en sketch, i form av ett arbetslagsmöte. På mötet så visade rektorn filmer (som vi spelat in) och som vi diskuterade utifrån olika perspektiv. Det var lite humor, skratt, kunskaper och ja, jag är sjukt nöjd! Sen är ju jag sån att jag tycker att processen är viktigare än resultatet, och processen var enormt rolig, och resultatet blev bra, två flugor i en smäll ;) Bedömningen på denna får vi tillbaka samtidigt som tentan, alltså den veckan jag är i Spanien. Det känns sådär va, men vafan, jag får kolla när jag kommer hem :) Nu är det dags att sussa kudde!

On my way

Sitter på tåget påväg till skolan :) vi har redovisningar idag och jag är nervös!


Bra dag

Hej fina ni!
Idag har jag haft en bra dag! Mestadels iaf :) var i skolan kl 9.00 och hade grupparbete, detta ska redovisas imorgon! Vi gjorde massa kul och de var länge sen jag skrattade så mycket, min grupp är ju bara helt grym :)

Vid 15 ansåg vi oss klara, så jag for mot
Vby för att köpa ett par jeans jag suktat efter. Men, när jag provade dem satt de inte alls som jag kom ihåg. Så det blev inga jeans.. Så då kollade jag efter rosa jeans, men kom fram till att jag inte vill ha det heller, tycker det är för svårt att matcha snyggt med andra färger.. Så kör på säkra kort denna sommar istället :p

Som tur var hämtade min snälla pappa mig i Spånga så jag slapp ta tåget och vänta på det. Så plockade vi upp cykeln i bro och så släppte pappa mig hemma. Hemma satte jag mig i bilen och åkte till mamma och pappa för att hämta hundarna och jag åt middag med pappa <3 hemma har jag bara slappar under kvällen..

Här sover odjuren i soffan <3


Fortsätter

Jag fortsätter slapparsöndagen i samma anda, med soffhäng, coca cola och pim pim :) <3


Slapparsöndag

Festen igår blev lyckad, iaf tycker jag :) Nästan alla som var bjudna kom och vi åt gott och det fylldes på en del i glasen ;) Folk verkade ha trevligt :)

Idag är jag seg.. Var ut till mamma och pappa ett tag, lämnade Lacey och hjälpte till att ta ner partytältet som de hyrt. Sen fick jag massa mat med hem och åkte hem. Hemma la jag mig i soffan och här ligger jag nu med :P

Däremot är inte allt som det borde vara med Lacey. Jag vet inte vad hon gjort men hon verkar ha ont nånstans fram, vet inte exakt var då hon ger olika signaler varje gång jag "klämmer" på henne.. Så jag vet inte riktigt. Det var lite bättre idag tyckte jag. Så vet inte om hon bara sträckt sig eller nånting. Ska avvakta ett par dagar, annars blir det att åka ner till veterinären.. Hallelulja..


Peniscola om 29 dagar

Om 29 dagar, jag längtar!






Ledig fredag

Hej!

Länge sen nu, som vanligt :P Men jag har faktiskt en anledning, och den är enkel. Jag har jobbat typ dygnet runt, sen i lördags. Har jobbat på McD, i skolan och haft barngympa :) Men dagarna har varit bra, även om jag däckat i soffan varje kväll och även om Lacey har fått vara hos mamma och pappa 5 dagar.. Men det har funkat, även om jag saknat min bebis massor!

I måndags tex så var jag hos läkaren 8.45, sen började jag jobba 9.30 på futurum, sen började jag 16 på barngympan där det var avslutning. Vi gjorde en bana som barnen fick gå och med sista gruppen hoppade vi trampett :) Var riktigt skoj, synd bara att de dröjer till 17 september innan gympan börjar igen... Saknar ju mina små barn! ;) Iaf, efter gympan jobbade jag också på McD 19-23.. Och så har dagarna typ sett ut sen i lördags.

I onsdags fyllde mamma år, 50 år! Det firades lite enkelt med pizza och glasstårta, mina fina bröder och bästa Nathalie! Kvällen var mysig och jag åkte inte hemåt förens vid 00. Som tur var var jag ledig igår så jag tog igen mig.

Igår var jag dock uppe tidigt och skrev "klart" min VFU-rapport. Det gick bra, skickade den sen till två kompisar som fick läsa och jag fick läsa deras. Det är så bra när man läser varandras! Man blir så hemmablind när man skriver så andra kan ju se saker som man själv inte sett, toppen!

Sen var jag hemma under dagen, blev en lång promenad med Lacey bort mot motorvägen, skogen där är så fin!






Sen var jag hemma och på kvällen kom Emelie över! Vi har inte träffats på typ 2-3 år, så det var verkligen jättekul att ses och ta igen lite tid :) Nu får de inte dröja 2-3 år till nästa gång bara, hihi :)

Idag tog jag sovmorgon, vaknade dock 9 av mina morgonpigga grannar... men antar att det är så när man bor i ett stort villaområde :) Ska åka hem till mamma och pappa om ett tag, ska sy upp mina jobbarbyxor så chefen kan sluta tjata nån gång ;) Har ingen aning om vad som händer ikväll, kanske blir det att åka på race in mot stan!

Imorgon är det fest för mamma, mycket folk kommer och stress hela dagen, så ingen uppdatering kommer det bli imorgon!

Skatteverkets svar

:)


Less på mig själv

Alltså ibland blir jag bra jäkla less på mig själv. Eller främst mitt minne! Mitt minne är ungefär lika med 0.. Jag ska möta Madde i Vällingby idag för hon ska byta presenten hon fick av mig. Men tror ni ja har kvittot med? Nej såklart inte!!! Jag lade de till och med på iPhonen för att jag inte skulle glömma. Men ja...


Trötter

Dags att sova, som min lilla plutt redan så sött gör <3

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3188483/images/2012/pic_202085671.jpg" class="image">


Torsdag

Påväg till skolan nu, ska ha räknestuga :) ikväll blir det jobb, för ovanlighetens skull ;)

Imorse när jag långpromenad med Lacey så lyssnade jag på radio, då spelade de en låt som betyder väldigt mycket för mig, jag lyssnade mycket på den när jag inte mådde så bra. Och bär jag nu gick där på stigen så tänkte jag på hur glad jag är för alla de människor i mitt liv, som alla hjälpt mig och som alla har sin speciella plats i mitt hjärta. Människor som jag knappt känt som ändå lånat ut sin axel att gråta mot. Människor som jag känt hur länge sön helst som fortfarande finns där. Tack för att ni underbara finns i mitt liv och för att jag får finnas i era <3


Prata

Jag är en person som behöver prata om saker. Jag behöver prata många gånger om det och mycket om det och gärna med olika personer för att få olika perspektiv. Vissa saker som jag varit med om eller som har påverkat mig på ett eller annat sätt har jag väldigt lätt för att prata om. Detta tror jag beror på att jag faktiskt har bearbetat och accepterat det som hänt eller vad det nu var. Om jag accepterat något blir jag inte lika berörd när jag pratar om det.

Sen finns det vissa saker som jag inte har accpeterat. Som kommer ta lång tid att accpetera, om jag nånsin kommer kunna accpetera dem. När jag pratar om dessa saker får jag oftast tårar i ögonen, medan när jag pratar om något som jag har accepterat kan jag verka ganska oberörd.

Att jag verkar oberörd betyder inte att det som hänt inte har påverkat mig, för det har det troligen gjort. Men jag har accpeterat och gått vidare och bryr mig inte på samma sätt. Medan vissa saker typ äter upp mig och jag har riktigt svårt att prata om dem...


Måndag

Hello på er :)

Här har det varit full rulle som vanligt och 0 tid för bloggandet även om jag verkligen vill blogga mer!

Helgen har varit kanon, jobbade i fredags kväll, sen på lördagen var jag i stallet! Det var inte igår! Fick låna fina araben, helt underbart! Jag saknar verkligen stallet och hästarna så himla mycket! Jag levde ju mer eller mindre i stallet i typ 17 år... Men ridturen var iaf ljuvlig och det var underbart att sitta på hästryggen igen! Trevligt sällskap hade jag också :)

Mot kvällen bar det av mot syssling Madde som vi skulle fira för hon fyller år (idag). Vi fick supergod middag och vid 22 tiden tog vi bussen till jakan och gick ut på mp. Där var de kul, men de kunde slutat bättre.. Jag blev utslängd.. Men de e sånt som händer, tycker dock att vakterna var ovanligt otrevliga!

Idag blir de skola och barngympa!

Bjuder på en bild från i lördags!


Träningsdag

Idag har det tränat, åhej åhå! Jag är helt slut, varenda liten muskel gör typ ont :P Jag började med att cykla till Bro, till tåget, en sträcka på 1,49 mil. Rätt jobbigt, var en hel del motvind! Tog 36 min, så rätt okej med tanke på att jag faktiskt bara har 3 växlar på min nya cykel :) Sen var jag i skolan och hem då skulle det cyklas igen, denna gång tog de 34 min, så en förbättring :P Var så varmt ute så kunde till och med cykla utan jacka, så sköönt!!!

Nu på kvällen, eller typ vid 17 messade Madde och frågade om jag ville gå på promenad och det var ju klart jag ville! Så vi möttes upp med hundarna i Ängsjö och gick en 40 min promenad :) Lacey tyckte de var jättekul att gå med Gonzo och jag kan lova att hon är riktigt trött nu! Efter promenade åkte vi till jobbet och fikade. Vi satt på uteserveringen med hundarna, mysigt :)

Med andra ord kommer både jag och Lacey sova gott inatt :)


Hår?

Jag vet seriöst inte vad jag ska göra med mitt hår! Vill ha förändring!




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu